Kirja: Urheilun vuosikirja 2013 (Markku Siukonen - Vesa Tikander)

Kirja on loppuunmyyty.

Urheilun vuosikirja 2013 Markku Siukonen ja Vesa Tikander

Urheilun vuosikirja 2012 esittelee Suomen ja kansainvälisen urheilun huippuhetket sanoin, kuvin, tuloksin ja tilastoin 1.1.2012–1.1.2013 päivästä päivään.

Vuoden päätapahtumat olivat Lontoon olympiakisat ja paralympialaiset 2012. Mukana myös mm. alppihiihdon, freestylen, lumilautailun, pohjoismaisten hiihtolajien sekä pika- ja taitoluistelun arvokilpailut, jääkiekon ja salibandyn MM-turnaukset, miesten jalkapallon EM-kisat, yleisurheilun EM-kilpailut, suunnistuksen MM-rastit, golfin, keilailun ja tenniksen arvoturnaukset sekä formula- ja rallikausi 2012.

Kirjasta löytyvät maailman ja Suomen parhaat urheilijat 2012 sekä tulokset, taulukot ja tilastot yli 80 urheilumuodosta.

Urheilun vuosikirja on ilmestynyt jo vuodesta 1979 lähtien, nyt vuorossa on teossarjan 34. osa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2013
Sivumäärä: n. 350 s.
Kirjastoluokka: 79.1

Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

Polkupyörällä Andalusian vuorilta AfrikkaanMatti Rämö

Rämön kuudes matkakirja vie lukijan vuoristopyöräilyn riemuihin ja rasituksiin.

Polkupyörällä napapiirilleMatti Rämö

Yhdeksännessä matkakirjassaan eksoottisten retkien pyöräilijä Matti Rämö seikkailee vaihteeksi kotimaan maisemissa. Poljinvoimalla matkataan Helsingistä napapiirille ja takaisin.

Jalkapallon MM-kisojen merkillinen historiaLuciano Wernicke

Ainutlaatuinen tietopaketti Jalkapallon MM-kisojen erikoisista tapahtumista ja varsinkin kulissien takana tapahtuneesta historiasta.

Polkupyörällä Ukrainan halki Istanbuliin Matti Rämö

Matti Rämön seitsemäs matkakirja kuljettaa Baltian metsiin, Valko-Venäjän halki Ukrainaan, Mustanmeren poikki Georgiaan ja viimein vuoriston kautta Istanbuliin.

Suomalainen joogakirjaHeli Harjunpää – Ulla-Maija Rönkä

Kaikkia joogan harrastajia ja joogan opiskelijoita palveleva opaskirja, jossa joogan perusteet ja harjoitukset avataan suomalaisin termein ja suomalaisesta näkökulmasta.