Kirja: Valloittavat korut askartelumassasta (Pörrö Sahlberg)

Kirja on loppuunmyyty.

Valloittavat korut askartelumassasta Pörrö Sahlberg

Ensimmäinen suomalainen perusopas askartelumassojen käytöstä korumateriaalina.

Kirjassa on ohjeet 32 toinen toistaan viehättävämpään koruun. Kun tekniikka tulee tutuksi, voi jokainen kehitellä omia mallejaan. Vain mielikuvitus on rajana.

Kotiuunissa kovetettava askartelumassa on helppokäyttöisyydessään, työstettävyydessään ja keveydessään mainio materiaali yksilöllisten korujen valmistukseen. Massan käyttö on helppo oppia ja materiaali antaa mahdollisuuden sävyttää korut juuri omiin vaatteisiin ja mieltymyksiin sopiviksi. Lisäksi sekä askartelumassaa että työvälineitä saa helposti.

Kirjan värioppi-osio esittelee perusniksit, joiden avulla ihan jokainen onnistuu luomaan omiin koruihinsa yhteensopivan väripaletin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2013
Sivumäärä: n. 180 s.
Kirjastoluokka: 65

Muuta: kansi Taru Moilanen

Kirjan laji

Lisää käsityö- ja kotikirjoja

Uutta ilmettä palmikkoneuleisiinJudith Durant

Mestarineuloja Judith Durantin kirja esittelee valokuvin ja yksityiskohtaisin ohjein peräti 94 erilaista palmikkoneulemallia.

Koruntekijän käsikirjaRenata Graham

Täydellinen ohjekirja käy läpi kaikki avainasiat ihastuttavien helmikorujen aikaansaamiseksi.

Kaunista kahvipusseistaSeija Saarinen

Kahvipussitaiturina tunnetuksi tullut Seija Saarinen antaa uudessa kirjassaan paljon tuoreita ideoita kauniiden ja käytännöllisten esineiden valmistukseen.

Neulo monikäyttöiset huivit ja shaalitSarah Hatton

Upeita huiveja, shaaleja ja hartianlämmittimiä kaikkiin tilanteisiin. Mukana mm. pitsejä, pintakuvioita ja helmin koristeltuja neuleita.