Kirja: Revanssi + DemiSec (Max Manner)

Kirja on loppuunmyyty.

Revanssi + DemiSec Max Manner

Revanssi:

Sateinen yö Turun moottoritiellä. Kansanedustajaehdokas, juristi Mikko Murtovuori tekee elämänsä suurimman virheen. Tiellä makaa ruumis ja Mikko temmataan syvälle järjettömään rikossarjaan. Mutta onko hän vain sairaan rikollisen tahdoton pelinappula vai osa tarkkaan suunniteltua pirullista juonta? Komisario Anna Mäki aavistaa pian, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Revanssi aloittaa komisario Anna Mäen tutkimuksiin perustuvan dekkarisarjan.


DemiSec:

Kun virolais-venäläinen rikollisryhmä ja keskieurooppalainen sijoituspankki sekaantuvat kansainväliseen huumebisnekseen, on sotku valmis ja panokset tappavia. Turun poliisi joutuu keskelle armotonta kiirastulta, josta ei näytä olevan pakotietä. Komisario Anna Mäen elämä täyttyy myös ikävistä yllätyksistä. Luxemburgissa lomaileva Mäki päätyy sattumalta suuren kuljetuksen jäljille ja huomaa joutuneensa keskelle painajaista ja jäävänsä rikollisten armoille. Mikä neuvoksi, kun paikalliseen poliisiinkaan ei voi luottaa?

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2012
Sivumäärä: 585 s.
Kirjastoluokka: T84.2

Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää jännitystä

Metsään murhatut Peter James & Graham Bartlett

Vahva, ensikäden tietoihin perustuva kuvaus Brightonia järkyttäneistä murhista ja niiden selvittämisestä. Hyytävä tositarina tempaa lukijan mukaansa kuin dekkari.

Kuuma puheluKari Häkämies

Uhasta on lyhyt matka piinaan. Kumpi ehtii saaliille ensin, tappaja vai lehtimiehet? Pormestarin painajainen on valmis.

Täydellisyyden hintaPeter James

Hiuksia nostattava trilleri geenimanipulaation mahdollisuuksista ja seurauksista.

Totuuden kirousPeter James

Salaperäinen muukalainen tarjoutuu pelastamaan nuoren parin taloudelliselta katastrofilta. Vastineeksi hän vaatii vain yhtä pientä palvelusta...