Kirja: Judas Priest  (Neil Daniels)

Kirja on loppuunmyyty.

Judas Priest Metallin pioneeritNeil Daniels

Judas Priest on yksi kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista metalliyhtyeistä. Noustuaan vuonna 1978 brittiläisen heavymusiikin kärkeen Judas Priest on ollut esikuva lukemattomille heavy metal -yhtyeille.  Bändin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti n. 50 miljoonaa kappaletta. 
Neil Daniels kertoo kirjassaan yhtyeen koko pitkän ja monipolvisen historian. Teos sisältää paitsi kaikki tähdelliset faktat, myös hulvattomia tarinoita pitkänlinjan rokkarien vuonna 1969 alkaneesta matkasta heavyrockin klassikoksi. Taival kartoitetaan ylä- ja alamäkineen; alkuvuosien tyylimuutokset, huonot levytyssopimukset, lukuisat kokoonpanon vaihdokset, absurdit oikeudenkäynnit, pr-katastrofit, loiston päivät, loppuunmyydyt kiertueet, unohduksen syöverit ja uusi uljas nousu. Polku poljetaan aina vuoteen 2012 saakka.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2012
Sivumäärä: 350 s.
Kirjastoluokka: 78.993

Muuta: suomennos Juuso Arvassalo ja Jere Saarainen, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Iiro Viinanen - HenkilökuvaRisto Uimonen

Värikäs kappale Suomen poliittista lähihistoriaa

Mika PoutalaPetri Lahti

Henkilökuva pikaluistelija Mika Poutalasta, joka hävisi olympiamitalin kahdesti muutamalla sadasosasekunnilla. Mikan tarina on ainutlaatuisen kiinnostava ja tunteisiin vetoava.

RocksJoe Perry

Joe Perryn omaelämäkerta on vetävä, humoristinen ja brutaalin suorasukainen kuvaus elämästä rock-areenoilla ja niiden ulkopuolella.

Ihanaa, Saatana!Kasperi Kunnas

Veli-Matti Savinaisen tarinaa värittävät hänen räiskyvä luonteensa, lapsenomainen rakkaus jääkiekkoa kohtaan ja uskomattomat sattumukset matkan varrella.

Konkursseja ja muita konnuuksiaJ. K. Tamminen

On monta tapaa hoidella vaikeuksiin joutunut yrittäjä kuiville. J. K. Tamminen tuntee ne kaikki. Talousrikollisen muistelmat ovat uskomatonta kertomaa eri tavoin toteutetuista vedätyksistä ja kieroin keinoin kerätyistä suurista voitoista.