Kirja: Tunnista nuoren huume- ja alkoholiongelmat (Peter D. Rogers & Lea Goldstein)

Kirja on loppuunmyyty.

Tunnista nuoren huume- ja alkoholiongelmat Peter D. Rogers ja Lea Goldstein

Tärkeä opas vanhemmille ja kaikille, joita ongelma koskettaa. Teos auttaa lähipiiriä huomaamaan, miten nuoren käyttäytyminen muuttuu, kun hän alkaa käyttää huumeita. Kirjassa kuvataan erilaisia signaaleja, joita vanhempien tulisi tarkkailla epäillessään päihteiden väärinkäyttöä.
Suora, rehellinen ja helppotajuinen kirja antaa runsaasti tärkeää tietoa huumeiden ja alkoholin käytöstä ja erilaisista huumeina käytettävistä aineista ja niiden vaikutuksista.
Mikä tärkeintä, kirja tarjoaa toimivia strategioita ja käytännön ratkaisuja vanhemmille, jotka joutuvat tunnustamaan kipeän tosiasian: lapseni käyttää huumeita.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2012
Sivumäärä: n. 250 s.
Kirjastoluokka: 17.3

Muuta: suomennos Katja Kangasniemi, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Muita elämäntaitokirjoja

Liian nuori vanhaksi? Matti Paloheimo

Kirpeän humoristinen teos vanhenemisesta ja sen sietämisestä. Tosiasiat pitää hyväksyä, mutta kaikkea ei tarvitse sietää.

Jännittääkö? Pelko hallintaanKari Aavasto - Pia Kaulio - Sirpa Syrjälä

Kirjassa analysoidaan jännittämisen syntymekanismeja ja annetaan konkreettisia valmiuksia hallita oireita omatoimisesti.

Eräänä aamuna heräät onnellisenaPekka Hämäläinen

Innostava opas voimaannuttavalle matkalle omaan minuuteen.

Lumoavan pelottava nainenElina Reenkola

Elina Reenkola kartoittaa kirjassaan asiantuntevasti, mistä kaksijakoinen suhtautuminen naiseuteen johtuu, sekä niitä ilmiöitä, joita naisen seksuaalisuuden ja hedelmällisyyden kammosta seuraa.

KateusElina Reenkola

Elina Reenkola kuvailee kirjassaan kateutta eri muodoissaan. Tunnistamalla kateuden ja sen syyt tuhoisaksi mielletty tunne on käännettävissä kasvua vauhdittavaksi voimaksi.