Kirja: 90 – Itsenäisen Suomen urheilusankareita (Markku Siukonen)

Kirja on loppuunmyyty.

90 – Itsenäisen Suomen urheilusankareita Markku Siukonen

 

Urheilu on ollut aina tärkeä osa suomalaista kansallisidentiteettiä. Itsenäisyytemme alkuaikoina Suomi käytännössä "juostiin maailmankartalle".Tämä teos, sen kuvat ja tarinat ovat kunnianosoitus 90 vuotta täyttävän Suomen urheilusankareille. Kirjassa tuodaan näyttävästi esiin kaikki suomalaiset urheilulegendat Hannes Kolehmaisesta, Paavo Nurmesta ja Veikko Hakulisesta aina Tero Pitkämäkeen asti unohtamatta menestyneitä joukkueita. Jokainen uusi sukupolvi on nostanut esiin uusia lajeja ja kansainvälistä mainetta saavuttaneita mestareita. Kirjassa on tarkka selvitys kunkin urheilijan elämästä ja saavutuksista, joita täydentää värikäs ja monipuolinen kuvitus. Teos soveltuu mainiosti jokaiselle suomalaiselle urheilunystävälle, niin lahjaksi kuin omaan käyttöön.

 

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2007
Sivumäärä: n. 200 s.
Kirjastoluokka: 79.1

Muuta: Kansi Niko Manikas

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

Ilmiö nimeltä Real MadridKai Psotta

Kai Psotta perehtyy kirjassaan kaikkien aikojen legendaarisimman jalkapalloseuran menestyksen salaisuuksiin.

Messi vai Ronaldo Luca Caioli

Kumpi heistä on parempi? Barcelonan ”Kirppu”, ketterä ja pitelemätön Messi vai Real Madridin talismaani, vahva ja nopea Ronaldo?

HIFK Stadin kingitHarri Pirinen

Legendaarinen kauden 1968–69 joukkue teki HIFK:sta sen, minä se opittiin tulevina vuosikymmeninä tuntemaan. Pelaajavalmentajana toiminut Carl Brewer loi HIFK:n brändiksi muodostuneen fyysisen pelitavan ja muokkasi vahvasti koko suomalaista jääkiekkoa.

Sebastian AhoAntti Wennström

Kirja käy läpi Sebastian Ahon huikean tähänastisen jääkiekkouran vaiheet juniorivuosista kahteen NHL-kauteen Carolina Hurricanesissa.

Gordie Howe

Omaelämäkerrassaan Gordie Howe kuljettaa lukijan pitkän ja monipolvisen kiekkouransa vaiheisiin, mutta kertoo myös yksityisemmästä Gordiesta, lama-ajan lapsuusvuosista ja elämästään kaukaloiden ulkopuolella.