Kirja: 90 – Itsenäisen Suomen urheilusankareita (Markku Siukonen)

Kirja on loppuunmyyty.

90 – Itsenäisen Suomen urheilusankareita Markku Siukonen

 

Urheilu on ollut aina tärkeä osa suomalaista kansallisidentiteettiä. Itsenäisyytemme alkuaikoina Suomi käytännössä "juostiin maailmankartalle".Tämä teos, sen kuvat ja tarinat ovat kunnianosoitus 90 vuotta täyttävän Suomen urheilusankareille. Kirjassa tuodaan näyttävästi esiin kaikki suomalaiset urheilulegendat Hannes Kolehmaisesta, Paavo Nurmesta ja Veikko Hakulisesta aina Tero Pitkämäkeen asti unohtamatta menestyneitä joukkueita. Jokainen uusi sukupolvi on nostanut esiin uusia lajeja ja kansainvälistä mainetta saavuttaneita mestareita. Kirjassa on tarkka selvitys kunkin urheilijan elämästä ja saavutuksista, joita täydentää värikäs ja monipuolinen kuvitus. Teos soveltuu mainiosti jokaiselle suomalaiselle urheilunystävälle, niin lahjaksi kuin omaan käyttöön.

 

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2007
Sivumäärä: n. 200 s.
Kirjastoluokka: 79.1

Muuta: Kansi Niko Manikas

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

Jalkapallon seuravaakunatLeonard Jägerskiöld Nilsson ja Petri Lahti

Kirjassa käydään läpi tunnettujen seurojen logojen kehitysvaiheet. Mukana myös legendaarisimmat suomalaisseurat.

Gordie Howe

Omaelämäkerrassaan Gordie Howe kuljettaa lukijan pitkän ja monipolvisen kiekkouransa vaiheisiin, mutta kertoo myös yksityisemmästä Gordiesta, lama-ajan lapsuusvuosista ja elämästään kaukaloiden ulkopuolella.

Sebastian AhoAntti Wennström

Kirja käy läpi Sebastian Ahon huikean tähänastisen jääkiekkouran vaiheet juniorivuosista kahteen NHL-kauteen Carolina Hurricanesissa.

Messi vai Ronaldo Luca Caioli

Kumpi heistä on parempi? Barcelonan ”Kirppu”, ketterä ja pitelemätön Messi vai Real Madridin talismaani, vahva ja nopea Ronaldo?

Soccernomics Simon Kuper – Stefan Szymanski

Jalkapallomaailmaa monipuolisesti tilastollisesta näkökulmasta lähestyvä Soccernomics on ollut etulinjassa kaatamassa perusteettomia uskomuksia ja johtamassa tutkimuspohjaiseen tietoon perustuvaa jalkapallovallankumousta.