Kirja: Pihvikirja - Stefan Richterin parhaat reseptit (Juha Veli Jokinen ja Tomi Schulze)

Kirja on loppuunmyyty.

Pihvikirja - Stefan Richterin parhaat reseptit Juha Veli Jokinen ja Tomi Schulze

Kirja esittelee n. 40 Stefan Richterin parasta reseptiä. Pääosassa ovat pihvi- ja muut liharuoat, mutta mukana on myös mielenkiintoisia alkupaloja sekä kala- ja jälkiruokia. Reseptien lomassa Stefan Richer paljastaa erikoisniksejään.

Suomalaissyntyinen Stefan Richter on tullut maailmalla tunnetuksi mm. menestyksestään USA:n Top Chef -kisassa sekä suosituista ravintoloistaan Kaliforniassa. Los Angelesissa Richterin asiakkaina on tunnettuja filmi-ja tv-tähtiä, mm. Conan O´Brian, Pink ja James Bondina tunnettu Pierce Brosnan. ”Ravintolani sijaitsee Olympic Bulevardilla, jossa vilisee tähtiä. Monista heistä on tullut vakiasiakkaitani ja kavereita.”

Suomen ensimmäiset Stefan´s Steakhouse -ravintolat perustettiin Tampereelle ja Turkuun vuonna 2011. Suosittuihin ravintoloihin on viikkojen varausjonot.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2012
Sivumäärä: n. 150 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Kansi Päivi Veijalainen

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.