Kirja: Vapaaksi selkäkivuista (Noël Kingsley )

Kirja on loppuunmyyty.

Vapaaksi selkäkivuista Hoida selkääsi Alexander-tekniikan avullaNoël Kingsley

Lähes jokaisella meistä on selkäkipuja ainakin jossain vaiheessa elämässään. The British Medical Journal -lehden vuonna 2008 tekemän tutkimuksen mukaan Alexander-tekniikasta on merkittävää ja pitkäaikaista apua selän kiputiloihin.

Suurin osa selkä-, niska- ja hartiakivuista olisi kokonaan vältettävissä kiinnittämällä huomiota kehon asentoon ja opettelemalla säilyttämään hyvä ryhti luonnollisesti ja pakottomasti. Alexander-tekniikassa on perimmiltään kyse juuri kehon luonnollisesta asennosta ja oikeasta tavasta liikkua, jolloin vältetään jännitys- ja kiputilat.
Tämä kirja selittää metodin perusperiaatteet ja antaa selkeät ohjeet Alexander-tekniikan päivittäiseen harjoittamiseen. Tehokkaaksi osoittautunut Alexander-tekniikka on nopeasti kasvattanut suosiotaan kaikkialla Euroopassa.

Suomalaisen laitoksen alkusanat on kirjoittanut Ortonin fysiatrian erikoislääkäri, LKT ja dosentti Heikki Hurri.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2011
Sivumäärä: 160 s.
Kirjastoluokka: 59.3

Muuta: Suomennos Pirjo Aho

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

100 teeyrttiä luonnosta ja puutarhastaSinikka Piippo & Pertti Salo

Suomen teeyrtit ovat erinomaisia terveyden lähteitä helposti ulottuvillamme. Niillä voi helpottaa esimerkiksi ihon, suoliston, hengitysteiden ja vaihdevuosien vaivoja sekä rauhoittaa tai virkistää mieltä.

Rinnat Annika Kaarnalehto

Rinnat ovat tärkeässä osassa jokaisen naisen elämässä: murrosiässä, seksuaalisuudessa, naiseudessa, äitiydessä, ikääntyessä, sairastaessa. Mutta paljonko oikeastaan tiedämme niistä?

Rakkauden rohdotSinikka Piippo

Seksuaaliterveyttä ja hyvinvointia luonnosta

Juoksu on parasta terapiaaScott Douglas

Käänteentekevä tietoteos kertoo miten stressi, masennus ja ahdistus voitetaan juoksulenkki kerrallaan.

Superjuice Me! Jason Vale

Superjuice Me on mehuguruna tunnetuksi tulleen Valen tähän mennessä tehokkain terveyskuuri. Sen tarkoituksena on puhdistaa elimistö kuukaudessa ja päästä eroon fyysisistä vaivoista.