Kirja: Presidenttipeli ja sen pelaajat (Jarmo Virmavirta)

Kirja on loppuunmyyty.

Presidenttipeli ja sen pelaajat Jarmo Virmavirta

Millaista on kulissien takainen presidenttipeli ja ketkä sitä pelaavat? Mitkä ovat pelin säännöt ja miten pelissä menestytään? Teos porautuu pintajulkisuuden läpi poliittisen pelikentän vaiettuihin taustoihin. Jarmo Virmavirran tarkat analyysit ja politiikan sisäpiiriin ulottuvat yhteydet tekevät teoksesta ainutlaatuisen ja kutkuttavan mielenkiintoisen lukuelämyksen.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2005
Sivumäärä: 150 s.
Kirjastoluokka: 32

Kirjan laji

Muita tietokirjoja

Pyöräilyn iloMatti Hirvonen, Sanna Ojajärvi, Martti Tulenheimo

Kirja vie lukijan kiehtovalle matkalle pyöräilyn iloihin, hyötyihin ja mahdollisuuksiin.

Totuus tapaus AarniostaJ. K. Tamminen

Tässä kirjassa kurkistetaan Jari Aarnion oikeudenkäynnin kulissien taakse. Aarnion haastatteluihin pohjautuvassa kirjassa on paljon sellaista aineistoa, jota ei missään muualla ole koskaan julkaistu. J. K. Tamminen haluaa selvittää, mitä oikeasti tapahtui.

Hyvä, paha muoviJohanna Kohvakka & Liisa Lehtinen

Kirja käsittelee muovia ja sen ympäristövaikutuksia kansantajuisesti ja antaa käytännön neuvoja muovin kulutuksen vähentämiseen.

Naisten valtakuntaChoo WaiHong

Kiehtova kuvaus pienoisyhteiskunnasta, jossa kaikki valta on naisilla.

Pyykkilaudasta pillereihinMaria Vanha-Similä

Kirjassa kuvataan muutoksia, jotka 1950–1970-luvuilla vaikuttivat suomalaisten naisten arkeen niin kaupungeissa kuin maaseudullakin.Vetävästi kirjoitettu teos antaa mielenkiintoista tietoa lähihistoriasta ja perspektiiviä kysymyksiin, jotka vielä tässä ajassa ovat aktiivisen yhteiskunnallisen keskustelun kohteena.