Kirja: Presidenttipeli ja sen pelaajat (Jarmo Virmavirta)

Kirja on loppuunmyyty.

Presidenttipeli ja sen pelaajat Jarmo Virmavirta

Millaista on kulissien takainen presidenttipeli ja ketkä sitä pelaavat? Mitkä ovat pelin säännöt ja miten pelissä menestytään? Teos porautuu pintajulkisuuden läpi poliittisen pelikentän vaiettuihin taustoihin. Jarmo Virmavirran tarkat analyysit ja politiikan sisäpiiriin ulottuvat yhteydet tekevät teoksesta ainutlaatuisen ja kutkuttavan mielenkiintoisen lukuelämyksen.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2005
Sivumäärä: 150 s.
Kirjastoluokka: 32

Kirjan laji

Muita tietokirjoja

MenestysAlex Ferguson – Michael Moritz

Upean uran jalkapallomanagerina tehnyt Sir Alex kertoo inspiroivassa ja suorapuheisessa kirjassaan, mistä aineksista menestys rakennetaan.

PysäkkiaikakirjatJuha-Pekka Inkinen

Juha-Pekka Inkinen alkoi vuonna 1986 tallentaa kamerallaan helsinkiläisiä bussipysäkkejä ja niillä odottelevia ihmisiä. Kuvista koostui visuaalinen aikamatka, joka on arkisuudessaan suorastaan absurdin hauska.

Agatha Christien murhat rikostutkijan silminCarla Valentine

Kirja kertoo, miten taitavasti Agatha Christie sisällytti rikosteknisen tutkinnan varhaiset edistysaskeleet romaaneihinsa, ja miltä murharouvan punomat juonet näyttävät modernin oikeuslääketieteen valossa.

Syntymän ja kuoleman kirjaEija Pulkkinen

Kiehtova kirja siitä, miten elämän ääripäät kohdataan eri puolilla maailmaa. Teos kuvaa mukaansatempaavasti syntymän ja kuoleman rituaaleja ja magiaa mm. Filippiinien Ifugao-heimon parissa, Myanmarissa, Bhutanissa, Guatemalassa ja Meksikon Tarahumara-intiaanien keskuudessa.