Kirja: Pyöräbongari  (Ile Jokinen)

Kirja on loppuunmyyty.

Pyöräbongari Välähdyksiä satulan ja sarvien välistäIle Jokinen

Ile Jokinen ajaa kesät talvet vanhalla armeijan polkupyörällä. Vastaan on ehtinyt tulla monenlaisia ilmiöitä ja polkiessa miehellä on aikaa pohtia mitä kummallisimpia asioita. Nämä pohdinnat on saatettu kuuntelijoiden tietoon Radio Novan suositussa Jokisen eväät -ohjelmassa. Nyt nämä satulassa syntyneet ja Pyöräbongari-ohjelmaosiosta tutut ajatukset ovat myös lukijoiden ilona.
Minkälainen riski aivastus on liikenneturvallisuudelle, miten ydinvoimala käynnistetään, kuinka jetset elää ja miksi autot eivät pysähdy suojatien edessä? Lukija saa mietittäväkseen monenlaisia aiheita Sauna-akatemiasta Suomen kuninkaaseen ja laihduttamisesta yksityiseen parkkivalvontaan. Välillä asiat pistävät purnaamaan, välillä nauramaan ja joskus niihin ei yksinkertaisesti löydy ratkaisua. Yksi asia on kuitenkin varma: mietiskely ei koskaan ole turhaa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2011
Sivumäärä: n. 120 s.
Kirjastoluokka: 84

Muuta: Kansi Leena Kilpi

Kirjan laji

Muita kaunokirjoja

Kuolema ei rakasta ketäänPeter James

Rikosylikomisario Roy Gracesta kertovan kirjasarjan kolmannessatoista osassa Peter James osoittaa jälleen kerran mitä tarinankerronta voi täydellisimmillään olla ja pitää monipolvisen juonen langat mestarillisesti käsissään.

ReunallaTapani Heinonen

Romaani vihasta, rakkaudesta ja oikeudesta omaan minuuteen

Vaarallinen nainenAnna Ekberg

Nettideitti voi osoittautua kohtalokkaaksi - useammalla kuin yhdellä tavalla.

SilmukkaPierre Lemaitre

Kirjallisesti ansiokas psykologinen trilleri useaan kertaan palkitulta jännityksen mestarilta. Teos kietoo niin päähenkilönsä kuin lukijansa silmukkaan, joka hellittää otteensa vasta yllättävässä loppunäytöksessä.

VerenperintöHarlan Coben

Isän on sukellettava syvälle huumeiden, salaisuuksien, kadonneiden ihmisten ja murhien maailmaan pelastaakseen tyttärensä. Coben on jälleen kerran punonut nerokkaan juonen, jonka jokainen käänne on edellistä yllättävämpi.