Kirja: Pieni suuri neulekirja (Mary Webb)

Kirja on loppuunmyyty.

Pieni suuri neulekirja 300+ modernia ja perinteistä mallineulettaMary Webb

Jokaisen neulojan peruskirjastoon kuuluva opas esittelee jotakuinkin kaiken, mitä puikoilla ja langalla voi saada aikaan. Aloittelijan ei tarvitse osata neuloa kuin oikeita ja nurja silmukoita voidakseen luoda lukemattomia erilaisia neulospintoja. Kokeneemman neulojan käsissä syntyvät palmikot, erilaiset nyppy- ja pitsineulokset, samoin kuin ristiin neulotut silmukat.

Kirja jakaantuu yhdeksään osaan: Kolmessa ensimmäisessä osassa esitellään neulomisen aloittamiseen tarvittavat tarvikkeet ja perustekniikat. Muut osat (oikeisiin ja nurjiin silmukoihin perustuvat neulemallit, joustinneuleet, palmikot, pitsi- ja nyppyneulemallit sekä ristiin neulotut silmukat) muodostavat varsinaisen neulemalligallerian. Jokainen osa alkaa yleisimpien neulemallien esittelyllä, ja niiden jälkeen tulevat helpot, keskivaikeat ja vaikeat mallit.

Neueohjeissa käytetään selkeitä ruutupiirroksia. Kirja antaa myös täydelliset ruutupiirrosten käyttöohjeet ja käytettyjen lyhenteiden ja merkkien selitykset.

Kirja esittelee perus- ja viimeistelytekniikat sekä opastaa virheiden korjaamisessa.

Pieni suuri neulekirja on ainoa opas, jonka koskaan tarvitset, kun haluat luoda uusia ja jännittäviä neuleita. Tarkat värivalokuvat ja helposti noudatettavat ohjeet tarjoavat loppumattomasti ideoita ja inspiraatiota neulontakärpäsen puremille!

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2011
Sivumäärä: 352 s.
Kirjastoluokka: 65

Muuta: Suomennos Pirjo Aho Kansi Jenny Taskinen

Kirjan laji

Lisää harrastekirjoja

Sunnuntaikävelyllä HelsingissäPauli Jokinen

Uusi, kiinnostava kävelyreitti vuoden jokaiselle viikonlopulle

Rengasrikkoja SaharassaMatti Rämö

Polkupyörällä Pakilasta Pohjois-Afrikkaan

Neulo pipot, käsineet, sukatAnn-Mari Nilsson

Ajattomat mallit talven neuleisiin