Kirja: Lady Gaga - tyyli-ikoni (Lizzy Goodman)

Kirja on loppuunmyyty.

Lady Gaga - tyyli-ikoni Lizzy Goodman

Tämä kirja osoittaa, miksi Lady Gaga on paljon enemmän kuin vain sanoittaja, säveltäjä ja poplaulaja. Hän on ilmiö, jonka ilmaantumista lavalle, punaiselle matolle tai lehtien aukeamille odotetaan henkeä pidättäen.

Kymmeniä miljoonia levyjä myynyt Lady Gaga on uransa alusta asti hätkähdyttänyt asuillaan, joita voi hyvällä syyllä kutsua pikemminkin performansseiksi kuin vaatteiksi.

Määrätietoisesti tähteyttään rakentanut popdiiva on tehnyt tyylistään tavaramerkin. Hänen inspiraationaan ovat olleet glam-rokkarit, kuten David Bowie ja Queen sekä 1980-luvun poplaulajat, kuten Madonna ja Michael Jackson.  Nyt hän on itse esikuva, joka innoittaa maailman muodinluojia.

Kirja kertoo miten Lady Gagan jäljittelemätön tyyli on syntynyt ja mitä mieltä tähti itse on muodista, tyylistä, seksikkyydestä, esiintymisestä tai huomion keskipisteenä olemisesta.

Teos sisältää yli 120 hienoa valokuvaa Lady Gagan mielikuvituksellisimmista luomuksista.

Jokaisen Lady Gaga –fanin toivekirja.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 5/2011
Sivumäärä: 144 s.
Kirjastoluokka: 78.891

Muuta: Suomennos Katri Tenhola

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Ilmiömäinen NeymarLuca Caioli

Mukaansa tempaava kirja yhdestä tämän hetken kirkkaimmista jalkapallotähdistä, Neymar da Silva Santos Júniorista, josta on uumoiltu “seuraavaa Peléä”.

Äidiksi keskitysleirilläWendy Holden

Priska, Rachel ja Anka kulkivat Auschwitz-Birkenaun portista täynnä pelkoa vuonna 1944. Heillä oli pelkoonsa vielä tavallistakin suurempi syy, sillä heistä jokaisella oli salaisuus, jonka paljastuminen olisi merkinnyt välitöntä kuolemaa. He olivat raskaana.

MbappéLuca Caioli & Cyril Collot

Ensimmäinen Mbappésta kirjoitettu henkilökuva pohjautuu yksinoikeudella annettuihin haastatteluihin, mm. Mbappén omaan kertomukseen Mestareiden liigassa tapahtuneesta läpimurrosta ja huikeasta siirtosopimuksesta. Sekä tietysti Ranskan maailmanmestaruustaistosta Venäjän kisoissa 2018.

Åke ja minäPirkko Vekkeli ja Ismo Loivamaa

Åke Lindmanin elämä ja ura perheen, ystävien ja työtovereiden kertomana.