Kirja: Queen - Koko ura (Michele Primi)

Kirja on loppuunmyyty.

Queen - Koko ura Michele Primi

Upeasti kuvitettu suurteos yhdestä kaikkien aikojen legendaarisimmista rockyhtyeistä, jonka suosio on jatkunut lähes 40 vuotta.

Queenia on luonnehdittu mm. arena-rockin, glam-rockin ja progressiivisen rockin pioneeriksi. Bändi on julkaissut 18 listaykkösalbumia, 17 listaykkössingleä ja 8 listaykkös-DVD:tä, joita on myyty maailmanlaajuisesti 300 miljoonaa kappaletta.

Kirjassa käydään läpi bändin koko kuohuva ura: varhaiset vuodet, kaikki levytykset ja kaikki live-esiintymiset. Kirjassa seurataan myös yhtyeen yksittäisten jäsenten vaiheita ja soolouria sekä bändin kokoonpanon muutoksia alkuvuosien kokeiluista Freddie Mercuryn kuolemaan ja yhteistyöhön Paul Rodgersin kanssa. Kirjan lopussa on kattava kronologia, jossa kerrataan Queenin tie planeetan yhdeksi tunnetuimmista rock-legendoista.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2010
Sivumäärä: 240 s
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela, suomennos Anna-Maija Luomi

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Malmin nainenJ. K. Tamminen

Malmin naisena tunnetuksi tulleen Mari Romanon tarina on rankka matka rikollisuuden, huumekaupan ja viranomaistoiminnan harmaalle alueelle.

KikkaKai Kortelainen

Intiimi elämäkerta paljastaa Kikasta puolen, joka jäi julkisuudelta piiloon. Läpi Kikan elämän hänen tukenaan ja lähimpänä ystävänään pysynyt pikkusisko Kati kertoo sisarensa traagisen tarinan rehellisesti ja avoimesti.

Michael SchumacherKarin Sturm

Sekä ainutlaatuisen asiantunteva että intiimi henkilökuva maailman kuuluisimmasta autourheilijasta

Eero Heinäluoma Heikki Saari

Voimakastahtoisen miehen tie Suomen poliittisen kentän pelinrakentajaksi

MbappéLuca Caioli & Cyril Collot

Ensimmäinen Mbappésta kirjoitettu henkilökuva pohjautuu yksinoikeudella annettuihin haastatteluihin, mm. Mbappén omaan kertomukseen Mestareiden liigassa tapahtuneesta läpimurrosta ja huikeasta siirtosopimuksesta. Sekä tietysti Ranskan maailmanmestaruustaistosta Venäjän kisoissa 2018.