Kirja: Queen - Koko ura (Michele Primi)

Kirja on loppuunmyyty.

Queen - Koko ura Michele Primi

Upeasti kuvitettu suurteos yhdestä kaikkien aikojen legendaarisimmista rockyhtyeistä, jonka suosio on jatkunut lähes 40 vuotta.

Queenia on luonnehdittu mm. arena-rockin, glam-rockin ja progressiivisen rockin pioneeriksi. Bändi on julkaissut 18 listaykkösalbumia, 17 listaykkössingleä ja 8 listaykkös-DVD:tä, joita on myyty maailmanlaajuisesti 300 miljoonaa kappaletta.

Kirjassa käydään läpi bändin koko kuohuva ura: varhaiset vuodet, kaikki levytykset ja kaikki live-esiintymiset. Kirjassa seurataan myös yhtyeen yksittäisten jäsenten vaiheita ja soolouria sekä bändin kokoonpanon muutoksia alkuvuosien kokeiluista Freddie Mercuryn kuolemaan ja yhteistyöhön Paul Rodgersin kanssa. Kirjan lopussa on kattava kronologia, jossa kerrataan Queenin tie planeetan yhdeksi tunnetuimmista rock-legendoista.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2010
Sivumäärä: 240 s
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela, suomennos Anna-Maija Luomi

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Jack WitikkaMaria-Liisa Nevala

Kiehtova elämäkertateos teatterin rajoja rikkoneesta uudistajasta, jonka teatteri-, ooppera- ja elokuvaohjaajan ura kesti yli neljä vuosikymmentä. Kirja sisältää runsaasti uutta tietoa Suomen teatterihistoriasta 40 vuoden ajalta.

Elizabeth ja PhilipIngrid Seward

Ingrid Seward kertoo uudessa kirjassaan kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin 70-vuotisen avioliiton koko tarinan.

ZidaneLuca Caioli

Urheilijaelämäkerta pureutuu temperamenttisen persoonan eri puoliin ja kertoo sekä Zidanen elämästä ennen kuuluisuutta että hänen urastaan ja tärkeimmistä peleistään.

Minä, Wayne RooneyWayne Rooney

Manchester Unitedin johtotähti kertoo värikkään tarinansa. Esipuheen futisfanien toivekirjaan on kirjoittanut Sir Alex Ferguson.

Ronald ReaganKarin Henriksson

Miten Hollywood-näyttelijästä ja vannoutuneesta demokraatista tuli eturivin republikaani ja Yhdysvaltain 40. presidentti? Teos käy läpi niin Reaganin nuoruusvuodet ja näyttelijäuran kuin toiminnan Kalifornian kuvernöörinä sekä Valkoisessa talossa vietetyt vuodet 1981–1989.