Kirja: Pink Floyd (Ian Shirley)

Kirja on loppuunmyyty.

Pink Floyd Ian Shirley

Legendaarisen Pink Floydin vaiheet nyt yksissä kansissa!
Kuka olisi vuonna 1966 uskonut, että 43 vuotta myöhemmin Pink Floyd tunnettaisiin kaikkialla yhtenä maailman musiikillisesti, taiteellisesti ja kaupallisesti menestyneimmistä yhtyeistä? Pink Floyd oli aikansa kapinallinen, ja sen musiikilla oli enemmän yhteistä jazzin ja sen uusien johdannaisten kuin sen vakavan rockmusiikin kanssa, joka oli kehittymässä The Beatlesin ja Bob Dylanin vanavedessä.
Suosionsa huipun yhtye saavutti 1970-luvulla psykedeelissävytteisen musiikkinsa ja näyttävien konserttiensa myötä. Dramatiikkaa yhtyeen vaiheissa on riittänyt, kun kokoonpanot ovat vaihdelleet mm. sen jäsenten mielenterveysongelmien vuoksi.
Pink Floydin levyjä on myyty yli 250 miljoonaa. Vuonna 1973 ilmestynyttä The Dark Side of the Moon -albumia pidetään rockin kuolemattomana klassikkona.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2009
Sivumäärä: 200 s
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela, suomennos Maija-Kaisa Myllymäki ja Marko Saarinen

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Jihadi JohnRobert Verkaik

Ainut ”Jihadi Johnia” milloinkaan haastatellut toimittaja kertoo miten nuoresta, koulutetusta englantilaismiehestä tuli murhanhimoinen terroristi. Samalla hän sukeltaa syvälle radikalisoitumisen syihin.

Hitlerin portinvartijaVolker Koop

Hans-Heinrich Lammers on jäänyt suurelle yleisölle varsin tuntemattomaksi, vaikka hän oli yksi natsi-Saksan tärkeimmistä ja vaikutusvaltaisimmista johtohenkilöistä.

Alex Ferguson Alex Ferguson

Manchester Unitedin legendaarisen managerin värikkäät muistelmat

AdeleChas Newkey-Burden

Vuosikymmenen suosituimman brittilaulajattaren koko elämäntarina vaatimattomasta lapsuudesta aina tämän päivän megamenestykseen.

Sylvi SalonenPirkko Vekkeli – Ismo Loivamaa

Sylvi Salonen oli suuren luokan näyttelijätär, jonka elämästä riittää herkullisia anekdootteja. Vetävässä elämäkerrassa muistojaan Sylvistä kertovat hänet läheisesti tunteneet ystävät ja työtoverit.