Kirja: Viilto (Patricia McCormick)

Kirja on loppuunmyyty.

Viilto Patricia McCormick

Viilto on tarina itseään viiltelevästä nuoresta, Calliestä, ja hänen paranemisestaan. Romaani sijoittuu hoitokotiin, jonka asiakkaisiin kuuluvat myös syömishäiriöistä ja päihdeongelmista kärsivät nuoret tytöt. Lukija pääsee lähelle Callien mielen maailmaa ja saa seurata läheltä tytön kivuliasta toipumisprosessia. Kirja on raastava mutta samalla hellyttävä ja toivoa antava tarina, jossa pahoinvoinnin takana vaikuttavat ongelmat tuodaan hienosti kerronnan keinoin lukijan koettaviksi.


Viilto on uusi hieno aluevaltaus rankkaan aiheeseen. englanninkielisessä kirjallisuudessa tämä teema on jo oma genrensä.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2009
Sivumäärä: n. 200 s
Kirjastoluokka: 84.2

Muuta: Kansi Suvi Sievilä, suomennos Milla Karvonen

Kirjan laji

Muita kaunokirjoja

Kuolema kelloa vastaanJorge Zepeda Patterson

Ranskan ympäriajo muuttuu veriseksi taisteluksi, kun joku ryhtyy eliminoimaan kilpailijoita yksi kerrallaan. Nopeatempoinen tarina imaisee lukijan sekä murhaajan henkilöllisyyden selvittämiseen, että tappavan kilpailun adrenaliinihyökyyn.

Tuhon lapsetPierre Lemaitre

Pierre Lemaitren maailmanmenestystrilogian henkeäsalpaava itsenäinen päätösosa vie 40-luvun Ranskaan, keskelle sotaa pakenevien ihmisten kohtaloita.

VarjoVille Kaarnakari

Puolustusvoimien salainen tiedustelujaos joutuu tositoimiin, kun tilanne, joka aluksi näyttää poliisiasialta, muuttuukin vakavaksi sotilaalliseksi ongelmaksi.

Joulu Cockleberry BayssaNicola May

erry Bay -sarjan päätösosassa Rosa ja hänen hurmaava mäyräkoiransa Hot valmistautuvat ystävineen tapahtumientäyteiseen jouluun.

MegaliigaJ. K. Tamminen

Vahva kuvaus kansainvälisen huumerikollisuuden leviämisestä Suomeen ja poliisin taistelusta rikollisia ja huumeita vastaan. Taistelusta, jossa koskaan ei tiedä, kuka on vastassa.