Kirja: Vihreä apteekki - Valmista itse luonnon oman lääkkeet (Marie-Louise Eklöf)

Kirja on loppuunmyyty.

Vihreä apteekki - Valmista itse luonnon oman lääkkeet Marie-Louise Eklöf ja Maj-Britt Rehnström

Yrttejä on aina käytetty lääkekasveina. Tämän kirjan avulla saa paljon tietoa siitä, kuinka erilaisia vaivoja voi hoitaa yrttien avulla. Kirja esittelee 40 yleisintä luonnonvaraista lääkekasvia ja kertoo, miten ne toimivat.

Kirjassa on runsaasti tietoa myös kasveista, joita voi itse viljellä. Siinä kerrotaan, kuinka kerätä sato, kuivata, valmistaa ja käyttää lääkeyrttejä moniin vaivoihin, kuten akneen ja silmäsairauksiin mutta myös erilaisiin nautinnon hetkiin, kuten teehen, öljyhoitoihin ja kylpyihin. Lääkekasvien vaikuttavat kemialliset yhdisteet esitellään perusteellisesti, sillä kirjan tieto ja lääkintävinkit eivät perustu uskomuksiin vaan vankkaan tutkimukseen. Selkeä hakemisto, piirroskuvitus ja symbolit auttavat löytämään oikean lääkekasvin vaikuttavine aineineen juuri niihin ongelmiin, jotka aiheuttavat vaivaa ja harmeja.

Upea nelivärikuvitus ja käytännölliset ohjeet.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2008
Sivumäärä: n. 240 s.
Kirjastoluokka: 59.3

Muuta: Suomennos Minna Penttinen, kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

PaleoErik Wallsten – Thomas Wahlström

Kirja esittelee paleoruokavalion perusteet, toteutuksen ja hyvät vaikutukset. Kirjassa annetaan myös kahden viikon ruokalista, jonka avulla paleo-ruokavalioon siirtyvän on helppo päästä alkuun.

Elinvoimaa mausteistaSinikka Piippo

Mausteissa piilee todellinen terveyden aarreaitta

Ymmärrä ihoasiJohanna Gillbro

Ensimmäinen kokonaisvaltainen ihonhoito-opas, joka auttaa ymmärtämään ihon rakennetta ja toimintaa, murtaa monia ihonhoitoon ja kosmetiikkaan liittyviä myyttejä sekä opastaa tulkitsemaan kosmetiikan tuoteselosteita ja valitsemaan omalle iholle oikeat tuotteet.

Vatsan viisaus ja suoliston salatDavid Jonsson

Uusin tutkimustieto vatsan ja suoliston merkityksestä koko elimistön terveydelle koottuna helppotajuiseksi opaskirjaksi, joka jokaisen tulisi lukea.

Juoksu on parasta terapiaaScott Douglas

Käänteentekevä tietoteos kertoo miten stressi, masennus ja ahdistus voitetaan juoksulenkki kerrallaan.