Kirja: Led Zeppelin - Koko ura (Jason Draper)

Kirja on loppuunmyyty.

Led Zeppelin - Koko ura Jason Draper

Led Zeppelin on eräs kaikkien aikojen suosituimpia rockbändejä, joka toimi aktiivisesti vuosina 1968-1980. Yhtyeen aktiiviura päättyi rumpali John Bonhamin kuoltua syyskuussa 1980, mutta bändi on edelleen esiintynyt muutamissa reunion-konserteissa. Led Zeppelinin levyjä on tähän mennessä myyty yli 300 miljoonaa kappaletta ja bändi on saavuttanut kulttimaineen jo usean sukupolven keskuudessa. Led Zeppelin - Koko ura tarjoaa 150 valokuvan myötä upean katsauksen yhtyeen uran nousuihin, laskuihin ja kriiseihin. Teos tuo esiin virstanpylväät, kuten konserttikiertueet, single- ja albumijulkaisut. Tyylikkäästi taitettu ja kauttaaltaan nelivärinen kirja.

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2008
Sivumäärä: 200 s.
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Suomennos Timo Pekonen, kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Kuninkaalliset veljeksetCristopher Andersen

Ainutlaatuisen intiimi näkymä prinssien ja heidän puolisoidensa elämään

Jarkko AholaTomi Lindblom

Kirja kertoo, kuinka toijalalaisen työläisperheen poika päätyi euroviisujen loppukilpailun lavalle ja kuinka maankuulu Teräsbetoni-yhtye sai alkunsa. Mistä ovat syntyneet hänen monet menestyskappaleensa, ja millaisin miettein hän katsoo mennyttä ja tulevaa?

Valvojana naisten erityistyöleirilläRisto Joutjärvi

Saara Tuukkasen päiväkirjoihin ja hänen kertomiinsa muistoihin perustuva teos kuvaa elämää naisten erityistyöleirillä, maailmassa, jollaista hän ei ollut osannut kuvitellakaan.

Pentti Linkola ja minäAnneli Jussila

Millainen oli Suomen virallinen toisinajattelija Pentti Linkola kotioloissa – ystävänä, kumppanina ja työtoverina? Kirja tarjoaa intiimin näkökulman Pentti Linkolan monitahoiseen henkilökohtaiseen elämään läheisen ystävän ja elämänkumppanin silmin nähtynä.