Kirja: Eroajan ABC (Pentti Avomaa)

Kirja on loppuunmyyty.

Eroajan ABC Pentti Avomaa

Lähes puolet avioliitoista Suomessa päättyy eroon. Eroprosessi ei kuitenkaan pääty maistraatin päätökseen, sillä toipuminen ja elämän järjestäminen uusiksi vievät aikaa. Kirja esittelee tuoretta tietoa avioeron juridisesta ja taloudellisesta puolesta ja neuvoo oikeusprosessin kiemuroissa: avioehto, omaisuuden ositus, huoltajuuskiistat, huostaanotto, lähestymiskielto ym. kuvataan vaikutuksineen selkeästi ja ytimekkäästi.Yllättäviä mutkia matkaan saattavat tuoda myös ero ulkomaalaisesta, omaisuuden piilottelu ja perinnönjako, elatusavun laiminlyönti ja uusperhe.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2008
Sivumäärä: n. 200 s.
Kirjastoluokka: 33.31

Muuta: Kansi Satu Kontinen

Kirjan laji

Muita tietokirjoja

PysäkkiaikakirjatJuha-Pekka Inkinen

Juha-Pekka Inkinen alkoi vuonna 1986 tallentaa kamerallaan helsinkiläisiä bussipysäkkejä ja niillä odottelevia ihmisiä. Kuvista koostui visuaalinen aikamatka, joka on arkisuudessaan suorastaan absurdin hauska.

LonkeroJonna Pulkkinen

Kirja kertoo tämän kansainvälisestikin uniikin juoman tarinan luoden samalla katsauksen maan panimoteollisuuteen.

Estonian salaisuudetJ. K. Tamminen

Estonia-alukseen liittyy paljon asioita, joita virallisista raporteista ei löydy. Tiedämmekö edelleenkään, mitä Estonialla todella tapahtui ja miksi?

Pitääkö pankkiirit pelastaa?Thomas Piketty

Teräviä puheenvuoroja länsimaiden talousromahduksesta ja sen jälkiseurauksista yhdeltä tämän ajan kuumimmista taloustieteilijöistä.