Kirja: Urheilun vuosikirja 2008 (Markku Siukonen)

Kirja on loppuunmyyty.

Urheilun vuosikirja 2008 Markku Siukonen

Kirja esittelee urheiluvuoden 2007 kaikki tärkeimmät tapahtumat, niin Suomen kuin kansainvälisen urheilun huippuhetket sanoin, kuvin, tuloksin ja tilastoin. Mukana ovat myös alppihiihdon, freestylen, hiihdon ja lumilautailun MM-kilpailut, jääkiekon ja salibandyn MM-turnaukset, suunnistuksen MM-rastit, yleisurheilun MM-kisat sekä formula- ja rallikausi 2007.

Teos sisältää tulokset, taulukot ja tilastot yli 80 urheilumuodosta. Se on helppokäyttöinen tietopaketti ja hakuteos jokaiselle urheilun ystävälle. Urheilun vuosikirja on ilmestynyt jo yli neljännesvuosisadan ajan, vuodesta 1979 lähtien. Nyt on vuorossa teossarjan 29. osa. 

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2008
Sivumäärä: n. 320 s.
Kirjastoluokka: 79.1

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

Niki LaudaMaurice Hamilton

Formulalegenda Niki Laudan uskomattoman elämäntarinan kertoo hänet yli 40 vuotta tuntenut Maurice Hamilton. Ääneen pääsevät myös Niki Laudan perheenjäsenet, ystävät, kilpakumppanit ja työtoverit, joiden kertomukset ja anekdootit valottavat elävästi erikoislaatuista ja vaikuttavaa persoonaa.

Polkupyörällä Islannissa Matti Rämö

Viidennessä matkakirjassaan Matti Rämö polkee Islannin ympäri

Messi vai Ronaldo Luca Caioli

Kumpi heistä on parempi? Barcelonan ”Kirppu”, ketterä ja pitelemätön Messi vai Real Madridin talismaani, vahva ja nopea Ronaldo?

MM-jääkiekko 2004-2008Markku Siukonen (toim.)

World Cup 2004, Torinon talviolympiakisat 2006.

Polkupyörällä HimalajalleMatti Rämö

Matti Rämö kertoo kahdeksannessa matkakirjassaan polkupyörämatkasta Delhistä Ladakhiin, Intian pikku-Tiibetiin.