Kirja: Urheilun vuosikirja 2008 (Markku Siukonen)

Kirja on loppuunmyyty.

Urheilun vuosikirja 2008 Markku Siukonen

Kirja esittelee urheiluvuoden 2007 kaikki tärkeimmät tapahtumat, niin Suomen kuin kansainvälisen urheilun huippuhetket sanoin, kuvin, tuloksin ja tilastoin. Mukana ovat myös alppihiihdon, freestylen, hiihdon ja lumilautailun MM-kilpailut, jääkiekon ja salibandyn MM-turnaukset, suunnistuksen MM-rastit, yleisurheilun MM-kisat sekä formula- ja rallikausi 2007.

Teos sisältää tulokset, taulukot ja tilastot yli 80 urheilumuodosta. Se on helppokäyttöinen tietopaketti ja hakuteos jokaiselle urheilun ystävälle. Urheilun vuosikirja on ilmestynyt jo yli neljännesvuosisadan ajan, vuodesta 1979 lähtien. Nyt on vuorossa teossarjan 29. osa. 

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2008
Sivumäärä: n. 320 s.
Kirjastoluokka: 79.1

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

HIFK Stadin kingitHarri Pirinen

Legendaarinen kauden 1968–69 joukkue teki HIFK:sta sen, minä se opittiin tulevina vuosikymmeninä tuntemaan. Pelaajavalmentajana toiminut Carl Brewer loi HIFK:n brändiksi muodostuneen fyysisen pelitavan ja muokkasi vahvasti koko suomalaista jääkiekkoa.

Messi vai Ronaldo Luca Caioli

Kumpi heistä on parempi? Barcelonan ”Kirppu”, ketterä ja pitelemätön Messi vai Real Madridin talismaani, vahva ja nopea Ronaldo?

Jalkapallon seuravaakunatLeonard Jägerskiöld Nilsson ja Petri Lahti

Kirjassa käydään läpi tunnettujen seurojen logojen kehitysvaiheet. Mukana myös legendaarisimmat suomalaisseurat.

Polkupyörällä napapiirilleMatti Rämö

Yhdeksännessä matkakirjassaan eksoottisten retkien pyöräilijä Matti Rämö seikkailee vaihteeksi kotimaan maisemissa. Poljinvoimalla matkataan Helsingistä napapiirille ja takaisin.

Suomalaiset viestihiihdon sankarit 1934–2019Osmo Kärkkäinen

Kertomus suomalaisen hiihtourheilun kirkkaimmista saavutuksista, dramaattisista ja riemukaista hetkistä, kun hiihtäjämme taistelivat olympia- ja MM-mitaleista.