Kirja on loppuunmyyty.
Noin 50 000 suomalaisella on diagnosoitu keliakia. Keliakiaa sairastavien määräksi on arvioitu noin 100 000 ja noin kolmanneksella suomalaisista on geeniperimänsä perusteella taipumus gluteeniyliherkkyyteen.
Keliaakikon ruokavalion ei kuitenkaan tarvitse olla yksitoikkoista ”erityisruokaa”.
Robyn Russell on koonnut ruokakirjan, jonka ainekset sopivat tarjottavaksi myös niille, jotka eivät tarvitse erikoisruokavaliota. Hän on koonnut kirjaan omia suosikkireseptejään, jotka ovat helppoja valmistaa, eikä yksikään niistä vaikuta ”erityisruoalta”. Kirjassa on reseptejä alkuruoista jälkiruokiin.
LOPPUUNMYYTY
Ilmestymisaika: | 2/2008 |
Sivumäärä: | 180 s. |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Muuta: Kansi Elizabeth Ginn
Erikoisruokavalio joka maistuu kaikille