Kirja: The Rolling Stones - Koko ura (Jason Draper)

Kirja on loppuunmyyty.

The Rolling Stones - Koko ura Jason Draper

Vuonna 1962 perustettu The Rolling Stones, ”Maailman suurin, paras ja merkittävin rock’n’roll-bändi”, on jo aikoja sitten saavuttanut elävän legendan aseman. The Rolling Stones – Koko ura tarjoaa 150 valokuvan myötä upean katsauksen yhtyeen epätavalliseen ja edelleen jatkuvan uran nousuihin, laskuihin ja kriiseihin. Teos tuo esiin virstanpylväät, kuten konserttikiertueet, single- ja albumijulkaisut sekä kokoonpanomuutokset. Esillä ovat myös bändin yksityiselämä, railakkaat yhteentörmäykset niin toistensa kuin vallitsevan järjestelmänkin kanssa sekä pettymykset ja romahdukset, jotka ovat olleet osa The Rolling Stonesin olemassaoloa yli neljän vuosikymmenen ajan. Kirja on ainutlaatuinen kuvaus siitä, miten rock’n’rollin ensimmäiset pahat pojat ovat kulkenet pitkän tien bluesia pikkutakissa ja solmiossa soittavista nuorukaisista huumeskandaalien kautta yhdeksi maailman kaikkien aikojen suosituimmista bändeistä.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2008
Sivumäärä: 200 s.
Kirjastoluokka: 78.99

Muuta: Kansi Mike Spender/Kalevi Nurmela, suomennos Esa Kuloniemi

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Eero Heinäluoma Heikki Saari

Voimakastahtoisen miehen tie Suomen poliittisen kentän pelinrakentajaksi

KultakiimaSeppo Konttinen

Jännittävästi kirjoitettu uskomaton tarina siitä, kuinka Lapin poltetun maan köyhästä pojasta kasvoi kullankaivajalegenda. Vaikka kirja etenee kuin seikkailuromaani, sen kaikki henkilöt ja tapahtumat ovat todellisia.

Edu KettunenVeli-Pekka Hänninen

Intiimi elämäkertateos Edu Kettusesta, jonka ura on mittava ja ainutlaatuinen suomalaisen pop-musiikin historiassa.

José MourinhoJulien Wolff

José Mourinho on poikkeuksellinen ilmiö jalkapallon maailmassa ja oman sukupolvensa menestyksekkäimpiä jalkapallovalmentajia. Henkilökuva kertoo kuinka Mourinhosta tuli ”The Special One”.

Paavo SusitaivalJussi Niinistö

Jussi Niinistö on kirjoittanut ansiokkaan elämäkerran aatteen miehestä, joka asetti isänmaan edun kaikkien sääntöjen yläpuolelle.