Kirja: The Rolling Stones - Koko ura (Jason Draper)

Kirja on loppuunmyyty.

The Rolling Stones - Koko ura Jason Draper

Vuonna 1962 perustettu The Rolling Stones, ”Maailman suurin, paras ja merkittävin rock’n’roll-bändi”, on jo aikoja sitten saavuttanut elävän legendan aseman. The Rolling Stones – Koko ura tarjoaa 150 valokuvan myötä upean katsauksen yhtyeen epätavalliseen ja edelleen jatkuvan uran nousuihin, laskuihin ja kriiseihin. Teos tuo esiin virstanpylväät, kuten konserttikiertueet, single- ja albumijulkaisut sekä kokoonpanomuutokset. Esillä ovat myös bändin yksityiselämä, railakkaat yhteentörmäykset niin toistensa kuin vallitsevan järjestelmänkin kanssa sekä pettymykset ja romahdukset, jotka ovat olleet osa The Rolling Stonesin olemassaoloa yli neljän vuosikymmenen ajan. Kirja on ainutlaatuinen kuvaus siitä, miten rock’n’rollin ensimmäiset pahat pojat ovat kulkenet pitkän tien bluesia pikkutakissa ja solmiossa soittavista nuorukaisista huumeskandaalien kautta yhdeksi maailman kaikkien aikojen suosituimmista bändeistä.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2008
Sivumäärä: 200 s.
Kirjastoluokka: 78.99

Muuta: Kansi Mike Spender/Kalevi Nurmela, suomennos Esa Kuloniemi

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Quentin TarantinoMichael Scholten

Kirja kertoo Tarantinon koko värikkään elämäntarinan sekä hänen elokuviensa syntyhistorian. Ääneen pääsevät myös näyttelijät, joiden kanssa Tarantino on mestariteoksensa luonut.

MaradonaJimmy Burns

Paljastava henkilökuva yhdestä urheilumaailman tunnetuimmista, ihailluimmista ja ristiriitaisimmista tähdistä

GucciPatricia Gucci

Vangitseva perhedraama ja ainutlaatuinen kurkistus maailmankuulun muotitalon kulissien taa

Armi AavikkoPetri Tuunainen

Kertomus siitä, kuinka vuoden 1977 raikkaasta teinimissistä kehittyi upea nainen ja monipuolinen estraditaiteilija. Se on samalla hätkähdyttävä tarina tavallisen perhetytön astumisesta julkisuuden armottomiin parrasvaloihin.

Kuolematon James BondSean Egan

Sean Egan tarkastelee kirjassaan Bondin suosiota, vaiheita ja historiaa monesta näkökulmasta. Kirja valaisee oivasti niin James Bondin kuin Ian Fleminginkin persoonaa.