Kirja: Jari Sillanpää - Omat sanat (Aino Suhola)

Kirja on loppuunmyyty.

Jari Sillanpää - Omat sanat Aino Suhola

Kokoelmassa suosittu laulaja kuvaa suhdettaan hänelle tärkeisiin sanoihin. Selitykset ovat syntyneet spontaanisti Aino Suholan ja Jari Sillanpään dialogin tuloksena. Sanat on ryhmitelty 15 osastoon, kuten Suuria sanoja, Ihania sanoja, Hyviä sanoja, Pelottavia sanoja, Rakkaita sanoja, Vaikeita sanoja, Ällöjä sanoja, Lohduttavia sanoja. Sanoja rikastuttavat Jarista otetut tuoreet kuvat hänen omassa lähiympäristössään.

 

Itku – Enemmän onnesta kuin surusta. Liikutun, kun näen kauniita tekoja. Kun luuseri voittaa.

Äiti – Hyvin rakas. Kädet ja tuoksu. Turva. Ehtymätöntä, näkymätöntä, periksi antamatonta voimaa.

Syksy – Onneksi syksy panee kesän kuriin. Syksy on kuolemaa kauneimmillaan. 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2008
Sivumäärä: n. 100 s.
Kirjastoluokka: 78, 10.8

Muuta: Kansi Päivi Veijalainen, valokuvat Tommi Anttonen

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Melania TrumpBojan Bozar – Igor Omerza

Ensimmäinen elämäkertateos Melania Trumpista paljastaa, millainen on Yhdysvaltain uusi ensimmäinen nainen ja millaisten elämänvaiheiden läpi hänen tiensä Valkoiseen taloon on kulkenut.

Rautakoura Per-Erik LundhRisto Uimonen

Henkilökuva yhdestä suomalaisen ay-liikkeen arvostetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista johtohahmoista

Pako, jonka piti olla mahdotonJi Seong-ho

Ji Seong-ho onnistui pakenemaan Pohjois-Koreasta tavalla, joka rohkeudessaan ja sinnikkyydessään hakee vertaistaan. Vaikeasti invalidisoitunut ja nälkiintynyt nuorukainen vaelsi Kiinan ja Kaakkois-Aasian halki vapauteen.

Louis van GaalMaartin Meijer

Louis van Gaal otti toukokuussa 2014 vastaan haastavan tehtävän jatkuvaan menestykseen tottuneen Manchester Unitedin managerina. Mutta millainen mies on tämä jalkapallovisionääri ja yksi Euroopan kaikkien aikojen menestyneimmistä valmentajista?

Jarkko AholaTomi Lindblom

Kirja kertoo, kuinka toijalalaisen työläisperheen poika päätyi euroviisujen loppukilpailun lavalle ja kuinka maankuulu Teräsbetoni-yhtye sai alkunsa. Mistä ovat syntyneet hänen monet menestyskappaleensa, ja millaisin miettein hän katsoo mennyttä ja tulevaa?