Kirja: Terveeksi kotikonstein – Hyvinvointia luonnosta perinteisin ja uusin menetelmin  (Marguerite Walfridson)

Kirja on loppuunmyyty.

Terveeksi kotikonstein – Hyvinvointia luonnosta perinteisin ja uusin menetelmin Marguerite Walfridson

Kansanparantajien ja luontaislääketieteen hyväksi havaittu tieto yhdistyy teoksessa nykyaikaiseen lääketieteeseen hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla. Vähäinenkin tieto omasta ruumiista ja sen tarpeista lisää hyvinvointia. Tieto yrteistä ja lääkekasveista on sekä vanhan että modernin lääketieteen avain. Kirjoittajan kauniit piirrokset rikastuttavat teosta. Kasvit, luonto, musiikki, sauna, liikunta, tuoksut, hyvä ruoka, juoma ja vitamiinit luovat perustan hyvälle terveydelle tässä uutta ja vanhaa tietoa yhdistävässä itsehoito-oppaassa.

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2007
Sivumäärä: n. 150 s.
Kirjastoluokka: 59.4

Muuta: Suomennos Minna Penttinen – Kansi Mona Rönningen – Kuvitus Marguerite Walfridson

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

Hoida kolesteroli ajoissaHelena Miettinen

Helena Miettisen kirja kertoo kansantajuisesti, mitä kolesterolista nykytutkimuksen valossa tiedetään ja miten suojautua sen aiheuttamilta sairauksilta. Teos tarjoaa tuoreinta tutkittua tietoa kolesterolista ja sen aineenvaihdunnasta sekä veren kolesteroliin vaikuttavista perinnöllisistä tekijöistä.

Rinnat Annika Kaarnalehto

Rinnat ovat tärkeässä osassa jokaisen naisen elämässä: murrosiässä, seksuaalisuudessa, naiseudessa, äitiydessä, ikääntyessä, sairastaessa. Mutta paljonko oikeastaan tiedämme niistä?

Reuma ja niveltulehduksetRauli Mäkelä

Parantaako paasto? Auttaako kasvissyönti?

Rakkauden rohdotSinikka Piippo

Seksuaaliterveyttä ja hyvinvointia luonnosta

Kauppatavarana terveysJuhani Knuuti

Miten erottaa oikea terveystieto huuhaasta, toimivat neuvot virheellisistä väittämistä? Lääketieteen tohtori, professori Juhani Knuuti opastaa kirjassaan ymmärtämään ja tulkitsemaan ympärillämme vellovia, usein varsin ristiriitaisia terveysväittämiä.