Kirja: Unelma paremmasta parisuhteesta (Sinikka Kumpula – Vuokko Malinen)

Kirja on loppuunmyyty.

Unelma paremmasta parisuhteesta Sinikka Kumpula ja Vuokko Malinen

Teos antaa uudenlaisen lähestymistavan parisuhteen kysymyksiin. Kaksi kokenutta Väestöliiton parisuhdekouluttajaa tarjoaa käytännössä testattuja malleja parisuhteen ongelmien ratkaisuun. On ongelmia, jotka voidaan ratkaista, mutta suurin osa parisuhteen ristiriidoista johtuu siitä, että yritetään muuttaa asioita, jotka eivät ole muutettavissa.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2007
Sivumäärä: n. 160 s.
Kirjastoluokka: 14.8

Muuta: Kansi Jari Koski / Khora

Kirjan laji

Muita elämäntaitokirjoja

Rakkaus, ilo, rohkeusRaisa Cacciatore & Erja Korteniemi-Poikela

Tämän kirjan avulla pystyt antamaan lapsellesi tukea ja turvaa tärkeällä matkalla lapsesta aikuiseksi.

Koukuttavat suhteetSusanna Ruuhilahti

Miksi huonosta ihmissuhteesta on joskus niin vaikea päästä irti? Susanna Ruuhilahti selvittää, millaiset asiat pitävät ihmistä kiinni vaikeassa suhteessa ja millaista apua koukuttavassa suhteessa oleva tarvitsee irtautumiseen.

Kun pelihimo ottaa vallanJenna Mäkelä

Kun pelihimo ottaa vallan on kirja rahapeliriippuvuudesta raadollisimmillaan.Se osoittaa myös, miten kaikesta huolimatta peliriippuvuudesta voi parantua.

Eläkeläisten taitettu itsetuntoKimmo Kiljunen

Kriittinen puheenvuoro ikääntyvien tilanteesta tämän päivän Suomessa.Kirjan uusittu ja täysin ajankohtaistettu toinen laitos.

VaakakapinaJenny Lehtinen

Jenny Lehtinen on kehopositiivisuuden tunnetuin puolestapuhuja. Radiosta, verkkoyhteisöstä ja tv:stä tutun mediapersoonan oivaltavat näkemykset on koottu nyt kirjaksi.