Kirja: Urheilutieto 2004 (Markku Siukonen)

Kirja on loppuunmyyty.

Urheilutieto 2004 Markku Siukonen

Urheilun vuosikirja 2004 on jo neljännesvuosisadan ajan kuulunut urheiluväen vakiolukemistoon. Kirjaan on koottu urheiluvuoden 2003 tärkeimmät tapahtumat. Suomen ja kansainvälisen urheilun huippuhetket on koottu yksiin kansiin sanoin, kuvin, tuloksin ja tilastoin. Mukana ovat mm. alppihiihdon, hiihdon, jääkiekkoilun, keilailun, uinnin ja yleisurheilun MM-kilpailut sekä formula- ja rallikausi 2003.

Tuloskalenterissa on yli 80 Suomessa ja maailmalla harrastettavaa urheilulajia. Lyhyen urheilullisen pienoiselämäkertansa kirjan sivuille ovat saaneet suurimmat urheilusankarit 2003–2004 tärkeimpine henkilötietoineen ja saavutuksineen.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2004
Sivumäärä: 320 s.
Kirjastoluokka: 79.1

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

Polkupyörällä Ukrainan halki Istanbuliin Matti Rämö

Matti Rämön seitsemäs matkakirja kuljettaa Baltian metsiin, Valko-Venäjän halki Ukrainaan, Mustanmeren poikki Georgiaan ja viimein vuoriston kautta Istanbuliin.

Jalkapallon seuravaakunatLeonard Jägerskiöld Nilsson ja Petri Lahti

Kirjassa käydään läpi tunnettujen seurojen logojen kehitysvaiheet. Mukana myös legendaarisimmat suomalaisseurat.

HIFK Stadin kingitHarri Pirinen

Legendaarinen kauden 1968–69 joukkue teki HIFK:sta sen, minä se opittiin tulevina vuosikymmeninä tuntemaan. Pelaajavalmentajana toiminut Carl Brewer loi HIFK:n brändiksi muodostuneen fyysisen pelitavan ja muokkasi vahvasti koko suomalaista jääkiekkoa.

Suomalaiset viestihiihdon sankarit 1934–2019Osmo Kärkkäinen

Kertomus suomalaisen hiihtourheilun kirkkaimmista saavutuksista, dramaattisista ja riemukaista hetkistä, kun hiihtäjämme taistelivat olympia- ja MM-mitaleista.

Gordie Howe

Omaelämäkerrassaan Gordie Howe kuljettaa lukijan pitkän ja monipolvisen kiekkouransa vaiheisiin, mutta kertoo myös yksityisemmästä Gordiesta, lama-ajan lapsuusvuosista ja elämästään kaukaloiden ulkopuolella.