Kirja: Urheilutieto 2005 (Markku Siukonen)

Kirja on loppuunmyyty.

Urheilutieto 2005 Markku Siukonen

Urheilun vuosikirja on jo neljännesvuosisadan ajan kuulunut urheiluväen vakiolukemistoon. Kirjaan on koottu urheiluvuoden 2004 tärkeimmät tapahtumat. Suomen ja kansainvälisen urheilun huippuhetket on koottu yksiin kansiin sanoin, kuvin, tuloksin ja tilastoin. Mukana ovat Ateenan olympiakisat ja paralympialaiset, jääkiekon MM-turnaus ja maailmancup, jalkapallon EM-kisat, talviurheilulajien maailmancupit sekä formula- ja rallikausi 2004.

Napakasta tietopaketista löytyvät maailman ja Suomen parhaat urheilijat 2004 sekä tulokset taulukot ja tilastot yli 80 urheilumuodosta.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2005
Sivumäärä: 384 s.
Kirjastoluokka: 79.1

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

Polkupyörällä HimalajalleMatti Rämö

Matti Rämö kertoo kahdeksannessa matkakirjassaan polkupyörämatkasta Delhistä Ladakhiin, Intian pikku-Tiibetiin.

HIFK Stadin kingitHarri Pirinen

Legendaarinen kauden 1968–69 joukkue teki HIFK:sta sen, minä se opittiin tulevina vuosikymmeninä tuntemaan. Pelaajavalmentajana toiminut Carl Brewer loi HIFK:n brändiksi muodostuneen fyysisen pelitavan ja muokkasi vahvasti koko suomalaista jääkiekkoa.

Niki LaudaMaurice Hamilton

Formulalegenda Niki Laudan uskomattoman elämäntarinan kertoo hänet yli 40 vuotta tuntenut Maurice Hamilton. Ääneen pääsevät myös Niki Laudan perheenjäsenet, ystävät, kilpakumppanit ja työtoverit, joiden kertomukset ja anekdootit valottavat elävästi erikoislaatuista ja vaikuttavaa persoonaa.

Polkupyörällä IntiassaMatti Rämö

Kiehtova matkakirja huimasta polkupyörävaelluksesta

Sebastian AhoAntti Wennström

Kirja käy läpi Sebastian Ahon huikean tähänastisen jääkiekkouran vaiheet juniorivuosista kahteen NHL-kauteen Carolina Hurricanesissa.