Kirja: Urheilutieto 2005 (Markku Siukonen)

Kirja on loppuunmyyty.

Urheilutieto 2005 Markku Siukonen

Urheilun vuosikirja on jo neljännesvuosisadan ajan kuulunut urheiluväen vakiolukemistoon. Kirjaan on koottu urheiluvuoden 2004 tärkeimmät tapahtumat. Suomen ja kansainvälisen urheilun huippuhetket on koottu yksiin kansiin sanoin, kuvin, tuloksin ja tilastoin. Mukana ovat Ateenan olympiakisat ja paralympialaiset, jääkiekon MM-turnaus ja maailmancup, jalkapallon EM-kisat, talviurheilulajien maailmancupit sekä formula- ja rallikausi 2004.

Napakasta tietopaketista löytyvät maailman ja Suomen parhaat urheilijat 2004 sekä tulokset taulukot ja tilastot yli 80 urheilumuodosta.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2005
Sivumäärä: 384 s.
Kirjastoluokka: 79.1

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

Derek Sanderson Derek Sanderson ja Kevin Shea

Derek Sandersonin omaelämäkerta on monien mielestä yksi parhaista ikinä julkaistuista jääkiekkokirjoista.

Suomalaiset viestihiihdon sankarit 1934–2019Osmo Kärkkäinen

Kertomus suomalaisen hiihtourheilun kirkkaimmista saavutuksista, dramaattisista ja riemukaista hetkistä, kun hiihtäjämme taistelivat olympia- ja MM-mitaleista.

HIFK Stadin kingitHarri Pirinen

Legendaarinen kauden 1968–69 joukkue teki HIFK:sta sen, minä se opittiin tulevina vuosikymmeninä tuntemaan. Pelaajavalmentajana toiminut Carl Brewer loi HIFK:n brändiksi muodostuneen fyysisen pelitavan ja muokkasi vahvasti koko suomalaista jääkiekkoa.

Jalkapallon MM-kisojen merkillinen historiaLuciano Wernicke

Ainutlaatuinen tietopaketti Jalkapallon MM-kisojen erikoisista tapahtumista ja varsinkin kulissien takana tapahtuneesta historiasta.

Ilmiö nimeltä Real MadridKai Psotta

Kai Psotta perehtyy kirjassaan kaikkien aikojen legendaarisimman jalkapalloseuran menestyksen salaisuuksiin.