Kirja: Peilityyni (Olli-Pekka Moisio)

Kirja on loppuunmyyty.

Peilityyni Olli-Pekka Moisio

Moision runokokoelma käsittelee elämän pysyvyyttä ja muutosta. Lukija voi aistia runoissa koko elämän – ne sisältävät intohimoa, toivoa ja epätoivoa. Runojen toteava ja kysyvä sävy luo samalla epävarmuutta ja turvaa myrskyävän maailman keskellä.

Moision (s. 1972) mielestä runo ei elä ainoastaan tekstissä vaan erityisesti lukijassa. Hän on koulutukseltaan ja ammatiltaan filosofi ja hän on kirjoittanut runoja 1980-luvun lopulta lähtien.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2005
Sivumäärä: 76 s.
Kirjastoluokka: 82.2

Kirjan laji

Muita kaunokirjoja

PiparkakkutaloCarin Gerhardsen

Piparkakkutalo aloittaa Carin Gerhardsenin suositun Hammarby-sarjan, jossa seurataan rikoskomisario Conny Sjöbergin ja hänen henkirikosryhmänsä työtä.

GeigerGustaf Skördeman

Huikea vakoilutrilleri Varustamo- ja Murha Sandhamissa -sarjojen käsikirjoittajalta. Agneta Broman on juuri hyvästellyt kylässä olleet lapsenlapset, kun lankapuhelin soi. Kuulokkeesta kuuluu vain yksi sana: Geiger. Tätä soittoa Agneta on pelännyt vuosikymmeniä. Hän tietää, mitä se merkitsee......

K18Max Manner

Hyytävä psykologinen trilleri

72 hMax Manner

Hätkähdyttävä toimintatrilleri ajankohtaisesta aiheesta. Annika Malm -trilogian toinen osa etenee lähes tunti tunnilta kohti todellista infernoa.

Verijäljet lumessaLars Pettersson

Ruotsin dekkariakatemian esikoiskirjapalkinnon voittajan toinen rikosromaani on edeltäjänsä tavoin ladattu Pohjois-Norjan karulla eksotiikalla ja ihon alle hiipivällä jännityksellä.