Kirja: Nainen ja poliitikko (Jutta Zilliacus)

Kirja on loppuunmyyty.

Nainen ja poliitikko Jutta Zilliacus

Jutta Zilliacus joutui politiikkaan lähes sattumalta. Hän avioitui suomenruotsalaisen Benedict Zilliacuksen kanssa ja toimi jo varhain monissa näkyvissä tehtävissä. Zilliacus osallistui Marimekon perustamiseen, esiintyi Lilla Teaternissa, toimi mannekiinina ja toimittajana. Vähitellen hän kiinnostui yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja teki pitkän poliittisen uran Ruotsalaisen kansanpuolueen kansanedustajana.

Nainen ja poliitikko -kirjassaan Jutta Zilliacus tarkastelee terävästi Suomen poliittista elämää ja maailmanpolitiikkaa sekä naisen asemaa noilla kentillä. Kirja on inspiroivaa luettavaa kaikille yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2006
Sivumäärä: 160 s.
Kirjastoluokka: 32

Muuta: Suomentanut Veijo Kiuru

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Pako, jonka piti olla mahdotonJi Seong-ho

Ji Seong-ho onnistui pakenemaan Pohjois-Koreasta tavalla, joka rohkeudessaan ja sinnikkyydessään hakee vertaistaan. Vaikeasti invalidisoitunut ja nälkiintynyt nuorukainen vaelsi Kiinan ja Kaakkois-Aasian halki vapauteen.

Sebastian Vettel Karin Sturm

26-vuotias formulakuski Sebastian Vettel on voittanut maailmanmestaruuden neljä kertaa peräkkäin. Kokenut formulatoimittaja Karin Sturm kertoo, minkälainen on mies voitonhymyn takana.

Valvojana naisten erityistyöleirilläRisto Joutjärvi

Saara Tuukkasen päiväkirjoihin ja hänen kertomiinsa muistoihin perustuva teos kuvaa elämää naisten erityistyöleirillä, maailmassa, jollaista hän ei ollut osannut kuvitellakaan.

Tuff JuiceCaron Butler

Caron Butlerin omaelämäkerta on raju ja rehellinen kuvaus taipaleesta koripallomaailman huipulle lähtökohdista, jotka eivät luvanneet tulevaisuudelta paljoakaan.

KultakiimaSeppo Konttinen

Jännittävästi kirjoitettu uskomaton tarina siitä, kuinka Lapin poltetun maan köyhästä pojasta kasvoi kullankaivajalegenda. Vaikka kirja etenee kuin seikkailuromaani, sen kaikki henkilöt ja tapahtumat ovat todellisia.