Kirja on loppuunmyyty.
Pohjoismaisen kevyt ja tyylikäs jälkiruoka voidaan mainiosti toteuttaa oman puutarhan tuotteiden pohjalta. Erilaiset marjat ja vaikkapa raparperi sopivat hyvin suomalaiseen jälkiruokapöytään. Niistä voi valmistaa myös tyylikkään juoman. Jälkiruoan ei tarvitse olla vain pakkopulla aterian lopuksi, vaan se voi olla myös koko ateriakokonaisuuden kruunu tai itsenäinen ja trendikäs tapa ottaa vastaan vaikkapa kesävieraat.
LOPPUUNMYYTY
Ilmestymisaika: | 6/2007 |
Sivumäärä: | 150 s. |
Kirjastoluokka: | 68.24 |
Muuta: Alkuteos Dags för dessert, suomennos Taina Varis – Kansi Sophia Wood / Hanna Ulvinen
Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.
Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.
Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.