Kirja: Ihanat jälkiruoat (Angela Persson)

Kirja on loppuunmyyty.

Ihanat jälkiruoat Angela Persson

Pohjoismaisen kevyt ja tyylikäs jälkiruoka voidaan mainiosti toteuttaa oman puutarhan tuotteiden pohjalta. Erilaiset marjat ja vaikkapa raparperi sopivat hyvin suomalaiseen jälkiruokapöytään. Niistä voi valmistaa myös tyylikkään juoman. Jälkiruoan ei tarvitse olla vain pakkopulla aterian lopuksi, vaan se voi olla myös koko ateriakokonaisuuden kruunu tai itsenäinen ja trendikäs tapa ottaa vastaan vaikkapa kesävieraat.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2007
Sivumäärä: 150 s.
Kirjastoluokka: 68.24

Muuta: Alkuteos Dags för dessert, suomennos Taina Varis – Kansi Sophia Wood / Hanna Ulvinen

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Kakkuja kasviksistaYsanne Spevack

Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.