Kirja: Ihanat jälkiruoat (Angela Persson)

Kirja on loppuunmyyty.

Ihanat jälkiruoat Angela Persson

Pohjoismaisen kevyt ja tyylikäs jälkiruoka voidaan mainiosti toteuttaa oman puutarhan tuotteiden pohjalta. Erilaiset marjat ja vaikkapa raparperi sopivat hyvin suomalaiseen jälkiruokapöytään. Niistä voi valmistaa myös tyylikkään juoman. Jälkiruoan ei tarvitse olla vain pakkopulla aterian lopuksi, vaan se voi olla myös koko ateriakokonaisuuden kruunu tai itsenäinen ja trendikäs tapa ottaa vastaan vaikkapa kesävieraat.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2007
Sivumäärä: 150 s.
Kirjastoluokka: 68.24

Muuta: Alkuteos Dags för dessert, suomennos Taina Varis – Kansi Sophia Wood / Hanna Ulvinen

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Keittiöpuutarhurin käsikirjaAgneta Ullenius

Kasvata itse omat vihanneksesi

Juustokakkuja rakkaudella Christin Geweke

36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.