Kuusi ainetta, jotka muuttavat elämäsi David JP Phillips

Optimoi aivosi ja paranna elämänlaatuasi pysyvästi

Hormonit ja aivojen välittäjäaineet vaikuttavat ratkaisevasti niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiimme. David JP Phillips opettaa, miten optimoida kehon kemia luonnonmukaisesti.

Saisiko olla hyvän mielen aineista, dopamiinista, serotoniinista ja endorfiinista, sekoitettu ”enkelicocktail”? Tai sittenkin aimo annos stressihormoni kortisolia? Aivojen välittäjäaineet ja hormonit vaikuttavat ratkaisevasti ihmisen hyvinvointiin, ja siksi kannattaa miettiä tarkkaan, millaisen hormonicocktailin keholleen luo.

Tämä kirja kertoo, miten jokainen voi omalla toiminnallaan luonnonmukaisesti aktivoida näitä välittäjäaineita kehossaan ja suunnata kohti toivomaansa tulevaisuutta. Vetävästi kirjoitettu ja helppolukuinen opas tarjoaa konkreettisia neuvoja jokaiselle, joka haluaa voida aidosti hyvin.

David JP Phillips on kansainvälisesti tunnettu ruotsalainen luennoitsija, jonka TED Talks -luennoilla ollut tähän mennessä 10 miljoonaa kuulijaa, ja jonka sosiaalisen median julkaisujen katselukerrat mitataan sadoissa miljoonissa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2023, viikolla 37
Sivumäärä: n. 225 s.
Koko: 135 x 215 mm
Sidosasu: sidottu
Kirjastoluokka: 59.3
Kovakantisen ISBN: 9789523759534
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523759541
Äänikirjan ISBN: 9789523759558

Muuta: Suomennos: Anna-Maija Luomi, Kansi: Kai Ristilä

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

Superjuice Me! Jason Vale

Superjuice Me on mehuguruna tunnetuksi tulleen Valen tähän mennessä tehokkain terveyskuuri. Sen tarkoituksena on puhdistaa elimistö kuukaudessa ja päästä eroon fyysisistä vaivoista.

Parfyymien salatJosephine Fairley – Lorna McKay

Upeasti kuvitettu opaskirja parfyymien hurmaavaan maailmaan. Englantilaiset huippuasiantuntijat ovat koonneet yksiin kansiin kaiken, mitä hajuvesistä tulee tietää.

Rakkauden rohdotSinikka Piippo

Seksuaaliterveyttä ja hyvinvointia luonnosta

Juoksu on parasta terapiaaScott Douglas

Käänteentekevä tietoteos kertoo miten stressi, masennus ja ahdistus voitetaan juoksulenkki kerrallaan.

222 keinoa saada unen päästä kiinniKim Jones

Kim Jonesin kirja on oiva apu ajoittaisista tai säännöllisistä nukahtamis- ja univaikeuksista kärsiville. Se tarjoaa peräti 222 tieteellisesti testattua menetelmää, jotka auttavat saamaan unen päästä kiinni ja nukkumaan hyvin.