Varjo – Operaatio Bravo-Alfa Ville Kaarnakari

Venäjän painostava uhka on aistittavissa. Eurooppa on varuillaan. On kuin hetki ennen rajuilmaa, hetki ennen ensimmäisen salaman räsähdystä.
Suomalaiselle tiedustelulle päätyy puolivahingossa materiaalia, joka nostaa koko Euroopan turvallisuuden uudenlaiseen tilanteeseen.
Selviää, että Euroopassa on ollut jo useita vuosia koottuna ja varustettuna salainen armeija - Black Army eli Bravo-Alfa.
Nyt sen tehtävä on luoda sekasortoa Euroopan maissa ja siten heikentää niiden kykyä ja tahtoa auttaa Ukrainaa. Keinolla millä hyvänsä.
Salaamissyistä tilanteessa joudutaan käyttämään VARJOa, erikoisryhmää, jota ei virallisesti ole edes olemassa. Suomalainen tiedustelu ja VARJO joutuvat pelaamaan yhdessä eri maiden tiedustelun ja terrorismin torjuntayksiköiden kanssa. Suomi on kuitenkin avainasemassa soluttautuessaan ja hankkiessaan tietoa Bravo-Alfasta.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2023, viikolla 40
Sivumäärä: n. 350 s.
Koko: 135 x 215 mm
Sidosasu: Sidottu, suojapaperi
Kirjastoluokka: 84.2
Kovakantisen ISBN: 9789523759442
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523759459
Äänikirjan ISBN: 9789523759466

Muuta: Kansi: Jatta Hirvisaari/Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää jännitystä

Rikoksen merkitPeter james

Kokoelma lyhyitä jännityskertomuksia Britannian ykkösdekkaristilta.

PoispyyhkäistyTim Weaver

”Joillekin lukijoille kelpaa vain salapoliisiromaani, jossa on todellinen arvoitus, monisyinen juoni, harhauttavia vihjeitä ja epäluotettavia henkilöhahmoja. Weaver kirjoittaa juuri näille lukijoille.” – The New York Times Book Review

Myrskyn silmäänThomas Rydahl

Dekkaritrilogian itsenäinen päätösosa vie lukijan Fuerteventuran Erakon, Erhard Jørgensenin menneisyyden salaisuuksiin ja Kanariansaarten pimeälle puolelle.

Kuolemaan jätettyPeter James

Ensi kertaa urallaan Roy Grace on täydellisessä umpikujassa. Onko hän viimein kohdannut tapauksen, jota ei pysty ratkaisemaan?

Operaatio PolarVille Kaarnakari

Sotatrilleri kesällä 1948 käynnistyneestä salaisesta operaatiosta, jossa entisiä kaukopartiomiehiä värvätään amerikkalaisten palkkalistoille suorittamaan tiedustelua itärajan takana.