Varjo – Operaatio Bravo-Alfa Ville Kaarnakari

Venäjän painostava uhka on aistittavissa. Eurooppa on varuillaan. On kuin hetki ennen rajuilmaa, hetki ennen ensimmäisen salaman räsähdystä.
Suomalaiselle tiedustelulle päätyy puolivahingossa materiaalia, joka nostaa koko Euroopan turvallisuuden uudenlaiseen tilanteeseen.
Selviää, että Euroopassa on ollut jo useita vuosia koottuna ja varustettuna salainen armeija - Black Army eli Bravo-Alfa.
Nyt sen tehtävä on luoda sekasortoa Euroopan maissa ja siten heikentää niiden kykyä ja tahtoa auttaa Ukrainaa. Keinolla millä hyvänsä.
Salaamissyistä tilanteessa joudutaan käyttämään VARJOa, erikoisryhmää, jota ei virallisesti ole edes olemassa. Suomalainen tiedustelu ja VARJO joutuvat pelaamaan yhdessä eri maiden tiedustelun ja terrorismin torjuntayksiköiden kanssa. Suomi on kuitenkin avainasemassa soluttautuessaan ja hankkiessaan tietoa Bravo-Alfasta.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2023, viikolla 40
Sivumäärä: n. 350 s.
Koko: 135 x 215 mm
Sidosasu: Sidottu, suojapaperi
Kirjastoluokka: 84.2
Kovakantisen ISBN: 9789523759442
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523759459
Äänikirjan ISBN: 9789523759466

Muuta: Kansi: Jatta Hirvisaari/Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää jännitystä

KyykäärmePierre Lemaitre

Kun palkkamurhaaja sairastuu dementiaan, asiat voivat mennä tappavasti pieleen.

CamillePierre Lemaitre

Vuoden 2015 International Dagger -palkinnon voittaja! Kansainvälinen Crime Writers’ Association palkitsi Pierre Lemaitren jo toistamiseen vuoden parhaasta rikosromaanista.

Peilimaa Carole Johnstone

Taidokas mysteeritrilleri rakkaudesta ja petoksesta, sovituksesta ja kostosta

Kuoleman kello käyPeter James

Sarjan yhdeksännessä osassa rikosylikomisario Roy Grace joutuu laittoman antiikkibisneksen sokkeloihin jahdatessaan tappajaa, jota ajaa yhden miehen pohjaton ahneus ja toisen silmitön raivo.

Riittävä epäilysLisa Ballantyne

Pelottavan todentuntuinen ja ajatuksia herättävä oikeussalitrilleri vie hyvän ja pahan kaltevalle rajapinnalle. Kuka lopulta on syyllinen ja kuka syytön, kun oikeutta jaetaan sosiaalisessa mediassa?