Melanie C Kaikki mitä olenMelanie C

Omaelämäkerta täynnä Girl Poweria

Melanie C kertoo huiman elämäntarinansa ja kuvaa elävästi, millaista elämä Spice Girls -yhtyeessä todella oli.

Melanie C kertoo muistelmissaan paitsi menestyksestä ja yhtyeen huippuhetkistä, myös kuuluisuuden pimeästä kääntöpuolesta. Hän puhuu myös kiusaamisesta, kehonkuvasta, mielenterveydestä ja tavasta, jolla media kohtelee nuoria naisia.
Spice Girls oli maailmanlaajuinen ilmiö, kaikkien aikojen menestynein brittiyhtye sitten Beatlesin. Spice Girls -vuosien jälkeen Melanie C ryhtyi sooloartistiksi, ja hänen levyjään on myyty 23 miljoonaa kappaletta. Hän on myös saanut jotakuinkin kaikki popmusiikkialan tärkeimmät palkinnot. Huikean uran hintana on ollut paljon ahdistavia kokemuksia, häpeää ja vähättelyä.
Melanie C on ollut tärkeä roolimalli nuorille naisille. Hän on myös LGBTQ-yhteisön näkyvä puolestapuhuja ja kymmenien hyväntekeväisyysjärjestöjen tukija.

”Tämän kirjan sivuilta voit lukea kuka minä todella olen, ja kuinka olen lopulta tullut sinuiksi itseni kanssa kaikkien näiden vuosien jälkeen."

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 5/2023, viikolla 18
Sivumäärä: n. 350 s.
Koko: 151 x 225 mm
Sidosasu: Sidottu, kuvitettu
Kirjastoluokka: 78.993
Kovakantisen ISBN: 9789523757950
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523757967
Äänikirjan ISBN: 9789523757974

Muuta: Suomennos Jere Saarainen, Kansi Superfantastic ja Taittopalvelu Yliveto Oy, kannen kuva Matt Holyoak

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Pako helvetistäMasaji Ishikawa

Shokeeraava kertomus Pohjois-Koreasta, tositarina elämästä, josta oli päästävä pakoon – tai kuoltava.

LEGOJens Andersen

Maailman rakastetuimman lelubrändin ja sen omistajasuvun tarina. Kirjan runsas, aiemmin julkaisematon kuvitus on peräisin suvun yksityisarkistosta.

Kuolematon James BondSean Egan

Sean Egan tarkastelee kirjassaan Bondin suosiota, vaiheita ja historiaa monesta näkökulmasta. Kirja valaisee oivasti niin James Bondin kuin Ian Fleminginkin persoonaa.

Marie Curie ja tyttäretClaudine Monteil

Kolme naista, joiden rohkeus ja älykkyys muuttivat maailmaa

Meryl StreepErin Carlson

Lokakuussa 2019 Yhdysvalloissa ilmestynyt kattava elämäkerta aikamme arvostetuimmasta näyttelijättärestä.Erin Carlsonin teos paljastaa, millainen on nainen kymmenien ikonisten naisroolien takana.