Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan. Kaikkien tuntema porkkanakakku ei suinkaan ole ainoa makea leivonnainen, jonka mehevyyden salaisuus on vihanneksissa.
Tämä keittokirja esittelee aivan uusia aineksia ja makuyhdistelmiä, joilla kotileipuri taikoo toinen toistaan kauniimpia ja herkullisempia kakkuja. Pinaatti, punajuuri, porkkana, kukkakaali, maissi, fenkoli… mitä yllättävimmät ainekset tuovat kakkuihin uutta rakennetta, hienostunutta makua ja aivan upeita värejä.
Ysanne Spevackin innovatiiviset reseptit tarjoavat herkullisen tavan lisätä terveellisiä vihanneksia ruokavalioon.
Ilmestymisaika: | 4/2019 |
Sivumäärä: | 144 s. |
Koko: | 205 x 255 mm |
Sidosasu: | Sidottu, nelivärinen |
Kirjastoluokka: | 68.24 |
Kovakantisen ISBN: | 9789523128156 |
Sähkökirjan ISBN (epub): | 9789523750494 |
Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi Kansi Adelle Mahoney
36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.
Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?
Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.