Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan. Kaikkien tuntema porkkanakakku ei suinkaan ole ainoa makea leivonnainen, jonka mehevyyden salaisuus on vihanneksissa.
Tämä keittokirja esittelee aivan uusia aineksia ja makuyhdistelmiä, joilla kotileipuri taikoo toinen toistaan kauniimpia ja herkullisempia kakkuja. Pinaatti, punajuuri, porkkana, kukkakaali, maissi, fenkoli… mitä yllättävimmät ainekset tuovat kakkuihin uutta rakennetta, hienostunutta makua ja aivan upeita värejä.
Ysanne Spevackin innovatiiviset reseptit tarjoavat herkullisen tavan lisätä terveellisiä vihanneksia ruokavalioon.
Ilmestymisaika: | 4/2019 |
Sivumäärä: | 144 s. |
Koko: | 205 x 255 mm |
Sidosasu: | Sidottu, nelivärinen |
Kirjastoluokka: | 68.24 |
Kovakantisen ISBN: | 9789523128156 |
Sähkökirjan ISBN (epub): | 9789523750494 |
Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi Kansi Adelle Mahoney
Kasvata itse omat vihanneksesi
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.
Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.
36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.