Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.
Lakritsi on paljon muutakin kuin makea herkku. Sen omintakeinen maku tuo ainutlaatuisen lisän niin makeisiin kuin suolaisiinkin ruokiin.
Lakritsijuurten, -pötköjen, -jauheen, -uutteiden ja -siirapin käyttöä kannattaa kokeilla keittiössä – ne kaikki antavat ruoalle hienovaraisen, selvästi erottuvan maun.
Kokeile vaikka lakritsiglaseerattua kanaa tai porsaanpaistia. Glaseerauskastike korostaa lihan makua ja tekee pinnasta herkullisen rapean.
Lakritsi ja salmiakki toimivat mahtavina mausteina myös salaatinkastikkeessa, juomissa ja säilykkeissä.
Ilmestymisaika: | 2/2019, viikolla 6 |
Sivumäärä: | 128 s. |
Koko: | 205 x 255 mm |
Sidosasu: | Sidottu, nelivärinen |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
ISBN: | 9789523128149 |
Sähkökirjan ISBN (epub): | 9789523750500 |
Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi, Kansi Pene Parker
Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.
Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.
36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.
Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.