Joogaa Suomessa Esittelyssä eri lajitPiritta Porthan ja Timo Porthan

Joogaa Suomessa esittelee tekstien ja valokuvien avulla 20 Suomessa tällä hetkellä harjoitettavaa joogalajia. Mukana ovat niin perinteiset lajit, kuten astanga- ja hatha-jooga kuin uudemmat akro-,nauru- ja SUP-jooga.  Myös raskaana oleville, äijille, senioreille  ja lapsille on omat ryhmänsä. Tutustumalla eri vaihtoehtoihin jokainen löytää itselleen parhaiten sopivan.
Piritta Porthan on haastatellut kirjaa varten eri joogalajien ammattilaisia ja koonnut kirjaan perusteellisen esittelyn kustakin lajista ja lajin tyypillisistä joogaharjoituksista.
Joogaa Suomessa toimii oppaana joogan aloittamisesta kiinnostuneille sekä niille joogan harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan uusia joogalajeja.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2019, viikolla 16
Sivumäärä: 162 s.
Koko: 200 x 220 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 59.331
ISBN: 9789523127975

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Muita harrastekirjoja

Pohjois-Suomen vaellusreititJouni Laaksonen

Tämä käsikirja on oiva opas retkeilijälle, joka haluaa kokea pohjoisen mahtavat maisemat, täydellisen rauhan ja unohtumattomat luontoelämykset. Kirja sisältää Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun tärkeimmät vaellusreitit yksissä kansissa.

Bujoilijan inspiraatiokirja Emma Ollila

Emma Ollila johdattaa bujoilun saloihin ja neuvoo, millä keinoilla syntyy kaunis, omaa silmää hivelevä ja itselle hyödyllinen bujo. Selkeät ohjevideot löytyvät QR-koodin takaa.

Tiedätkö, älyätkö, arvaatko?Aki Huovinen

Suomen parhaisiin visailujen laatijoihin kuuluva Aki Huovinen on koonnut tietokilpailujen ystäville tuhannen kysymyksen patteriston, josta riittää viihdettä moniin visailurupeamiin.

3D-piirtämisen taitoStefan Pabst

Luo 3D-kuvia, jotka saavat katsojan hieraisemaan silmiään.

KeppariystäväniVilma Virtanen & Saija Leed

Toivekirja 7-15-vuotiaille keppihevosharrastajille, keppihevostallien pitäjille ja alan kilpailuissa kisaaville. Tekijöinä pitkän linjan keppariharrastajat. Kuin perinteinen ja suosittu ystäväkirja, mutta tähän kirjaan täytetään sekä omien keppihevosten että harrastuksen piiristä saatujen ystävien tiedot.