Ainutlaatuisten ravitsevien, puhdistavien ja virkistävien ominaisuuksiensa ansiosta matchasta on tullut terveystietoisten suursuosikki. Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.
Matcha on lähtöisin Japanista, jossa siitä tehtyä teetä on juotu jo yli tuhat vuotta. Matchassa on moninkertaisesti enemmän hyviä ravinteita ja antioksidantteja kuin tavallisessa vihreässä teessä.
Matchaa voidaan käyttää myös ruoanlaitossa. Se soveltuu niin pää- kuin jälkiruokiin, smoothieihin, keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin leivontaan…
Kirjan yli 50 reseptiä opastavat miten monin tavoin matchaa voi käyttää – ja tehdä herkullisesta ruoasta myös superruokaa.
Kasvitieteilijä Sinikka Piippo on kirjoittanut kirjaan johdannon matchasta ja sen hämmästyttävistä terveysvaikutuksista.
Ilmestymisaika: | 8/2018, viikolla 33 |
Sivumäärä: | 128 s. |
Koko: | 170 x 190 mm |
Sidosasu: | Sidottu, nelivärinen |
Kirjastoluokka: | 59.34 |
ISBN: | 9789523126879 |
Sähkökirjan ISBN (epub): | 9789523751682 |
Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy
Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.
Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.
Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.
Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.
Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?