Tunne syöminen Jonna Heinonen

Ravitsemusterapeutti Jonna Heinonen selvittää kirjassaan, miten monitahoinen asia syöminen on ja miten syömistä on mahdollista oppia tuntemaan sekä hallitsemaan.
Elämme yläkylläisessä ruokakulttuurissa, jossa monet ovat kadottaneet kyvyn tuntea syömiseen liittyviä luonnollisia tuntemuksia, kuten nälän- ja kylläisyyden tunnetta. Tästä on seurannut monenlaisia ongelmia, kuten ylipainoa ja muita terveyshaittoja.
Jonna Heinonen opastaa askel askeleelta, kuinka voimme oppia kuuntelemaan omaa kehoamme ja syömään luonnollisesti, omien fysiologisten tarpeiden mukaan terveellisesti ja itselle sopivasti.
Kirjassa on myös käytännön harjoitteita syömisen hallinnan parantamiseksi.
Muutos lähtee oivalluksesta, ja niitä tämä teos tarjoaa runsaasti.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 5/2018, viikolla 18
Sivumäärä: 244 s.
Koko: 148 x 210 mm
Sidosasu: Sidottu, piirroskuvitus
Kirjastoluokka: 59.34
ISBN: 9789523125995
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523126558

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

Fiftaa itsesi kuntoonNina Sarell

50:50-menetelmän kehittäjä, sairaanhoitaja, painonhallinnan asiantuntija Nina Sarell tarjoaa uudessa kirjassaan täsmäreseptejä painonhallintapulmiin.

PaleoErik Wallsten – Thomas Wahlström

Kirja esittelee paleoruokavalion perusteet, toteutuksen ja hyvät vaikutukset. Kirjassa annetaan myös kahden viikon ruokalista, jonka avulla paleo-ruokavalioon siirtyvän on helppo päästä alkuun.

Hoida kolesteroli ajoissaHelena Miettinen

Helena Miettisen kirja kertoo kansantajuisesti, mitä kolesterolista nykytutkimuksen valossa tiedetään ja miten suojautua sen aiheuttamilta sairauksilta. Teos tarjoaa tuoreinta tutkittua tietoa kolesterolista ja sen aineenvaihdunnasta sekä veren kolesteroliin vaikuttavista perinnöllisistä tekijöistä.

Rakkauden rohdotSinikka Piippo

Seksuaaliterveyttä ja hyvinvointia luonnosta

VillivihanneksetSinikka Piippo

Piippo kertoo kirjassaan villivihannesten sisältämistä aineosista,niiden vaikutuksesta terveyteemme sekä kasvien keruusta, säilönnästä, käyttö- ja valmistustavoista ja lääkkeellisistä vaikutuksista.