Kirja: Naisen nautinto (Teija-Liisa Ranta)

Kirja on loppuunmyyty.

Naisen nautinto Teija-Liisa Ranta

Kirja on oiva opas seksuaalisen hyvinvoinnin löytämiseen. Sen teemoja ovat mm. oman seksuaalihistorian työstäminen, omaan kehoon tutustustuminen ja sen haltuunotto, seksin apuvälineet, orgasmivaikeudet ja parisuhde. Havainnollistava piirroskuvitus, harjoitukset sekä esimerkit ja tapauskertomukset tekevät kirjasta ymmärrettävän ja helppokäyttöisen. Kirja soveltuu kaikenikäisille naisille ja miehille sekä seksuaali- ja parisuhdeterapiatyötä tekeville.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2006
Sivumäärä: 144 s.
Kirjastoluokka: 59.35

Muuta: Kansi Satu Paakkala / Satukala

Kirjan laji

Muita parisuhde- ja perhekirjoja

Hullu kuin äidiksi tullutIrene Naakka

Humoristinen ja rujon rehellinen teos päästää lukijan hyvin lähelle niitä tunteita ja tilanteita, joita äitiyteen liittyy. Asioita, joita monet kokevat mutta joista ei välttämättä uskalleta tai osata puhua tai kirjoittaa.

Mitä minä teen tämän teinin kanssaJanne Viljamaa

Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa antaa kirjassaan selkeitä ja käytännönläheisiä ohjeita siitä, miten ohjata nuori turvallisesti teini-iän läpi hänen persoonallisuuttaan ja itsetuntoaan tukien.

Kuka täällä oikein määrää Janne Viljamaa

Ajatuksia herättävä kirja käsittelee vallankäyttöä ja kuria kotona sekä koulussa. Kirja tarjoaa runsaasti käytännön kasvatusvinkkejä ja paljastaa, miten erilaiset kasvatustyylit muokkaavat meistä erilaisia persoonallisuuksia.

Hyvä parisuhdePekka Hämäläinen

Tärkein ihmissuhde toimivaksi

Varo varo varo!Tatu Hirvonen

Riskit kuuluvat elämään – myös lapsuuteen. Vanhemmilla ja kasvattajilla on kuitenkin taipumus yliarvioida turvallisuusriskejä. Tästä taas seuraa paljon sellaisia kieltoja, joista Hirvosen mukaan on pikemminkin haittaa kuin hyötyä.