Mitä minä teen tämän teinin kanssa Janne Viljamaa

Teini-ikä on haastavaa aikaa niin vanhemmille kuin nuorelle itselleenkin. Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa antaa kirjassaan selkeitä ja käytännönläheisiä ohjeita siitä, miten ohjata nuori turvallisesti tämän kasvuvaiheen läpi hänen persoonallisuuttaan ja itsetuntoaan tukien.
Miten johdattaa teiniään nykymaailmassa, jossa virtuaalimaailmaan voi kadota ilman, että vanhempi edes huomaa? Klassisesti teinin huoneen ovi on kiinni.
Viljamaa ohjeistaa kasvattajia viisaaseen suhtautumiseen muun muassa teinin alkoholinkäyttöön, tupakointiin, tietokoneen ja puhelimen käyttöön. Syrjäytymisen estäminen ja eriarvoisuuden poistaminen kulkevat punaisena lankana läpi kirjan.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2017, viikolla 35
Sivumäärä: 220 s.
Koko: 135 x 210 mm
Sidosasu: sidottu
Kirjastoluokka: 38.1
ISBN: 9789523124981
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523125421

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Kirjailijalta aiemmin ilmestynyt

Mitä minä teen tämän lapsen kanssa?Janne Viljamaa

Vinkkejä ja vertaistukea haastavan lapsen kasvatukseen.

Kuka täällä oikein määrää Janne Viljamaa

Ajatuksia herättävä kirja käsittelee vallankäyttöä ja kuria kotona sekä koulussa. Kirja tarjoaa runsaasti käytännön kasvatusvinkkejä ja paljastaa, miten erilaiset kasvatustyylit muokkaavat meistä erilaisia persoonallisuuksia.

Narsistin lapsenaJanne Viljamaa

Minkälaista on kasvaa narsistisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivän vanhemman lapsena? Miten löytää tie alistuneisuudesta itsenäisyyteen, vähättelystä vahvaan itsetuntoon?