Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Uudet suomalaiset proteiinivalmisteet tuovat vaihtelua perinteisten tofun, tempen ja seitanin rinnalle. Tarjolla on nyhtökauraa, Härkistä, Oumph!:ia, Mifua ja jo 60-luvulla kehiteltyä Quornia.
Mikä sopii mihinkin ja kuinka niitä käsitellään? Mitä pitää ottaa huomioon, kun näitä paistetaan, savustetaan tai haudutellaan? Tatu Lehtovaara antaa kirjassaan parhaat käyttövinkit sekä runsaasti herkullisia reseptejä erilaisten proteiinipitoisten raaka-aineiden käyttöön. Lähes kaikki reseptit voi valmistaa myös vegaanisina vaihtoehtoina.
Ilmestymisaika: | 1/2017, viikolla 4 |
Sivumäärä: | 144 s. |
Kirjastoluokka: | 68.22 |
Sähkökirjan ISBN (epub): | 9789523751446 |
Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.
Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.
Kasvata itse omat vihanneksesi
Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.
Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?