Vaihtoehdot lihalle Nyhtökaura, Härkis, Mifu ja muutTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Uudet suomalaiset proteiinivalmisteet tuovat vaihtelua perinteisten tofun, tempen ja seitanin rinnalle. Tarjolla on nyhtökauraa, Härkistä, Oumph!:ia, Mifua ja jo 60-luvulla kehiteltyä Quornia.
Mikä sopii mihinkin ja kuinka niitä käsitellään? Mitä pitää ottaa huomioon, kun näitä paistetaan, savustetaan tai haudutellaan? Tatu Lehtovaara antaa kirjassaan parhaat käyttövinkit sekä runsaasti herkullisia reseptejä erilaisten proteiinipitoisten raaka-aineiden käyttöön. Lähes kaikki reseptit voi valmistaa myös vegaanisina vaihtoehtoina.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2017, viikolla 4
Sivumäärä: 144 s.
Kirjastoluokka: 68.22
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523751446

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.

Keittiöpuutarhurin käsikirjaAgneta Ullenius

Kasvata itse omat vihanneksesi

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?