Kirja: Hoidossa vai heitteillä? (Leena Vähäkylä)

Kirja on loppuunmyyty.

Hoidossa vai heitteillä? Leena Vähäkylä

Mielenterveyden ongelmat, henkinen pahoinvointi ja hoitojonot kasvavat Suomessa. Yli 17 prosenttia väestöstä kärsii mielenterveyden häiriöistä. Samaan aikaan avopotilaiden ja huonoa hoitoa saavien joukko moninkertaistuu. Miten tähän hoidon tarpeeseen vastataan?

Kirja on realistinen kuvaus mielenterveyspotilaan asemasta tämän päivän Suomessa. Se sisältää runsaasti esimerkkejä ja tapauskertomuksia hoitokokemuksista, lääkkeistä, kuntoutuksesta, vertaistuesta ja potilaiden kohtelusta. Kirjoittaja nostaa rohkeasti esiin psykiatrisen hoidon kipupisteet. Hän kannustaa hakemaan apua ja vaatimaan hyvää ja ammattitaitoista hoitoa sekä yhteiskunnan tukea helposti syrjäytyvälle potilasryhmälle.

LOPPUUNMYYTY

 

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2006
Sivumäärä: 222 s.
Kirjastoluokka: 59.562

Muuta: Kansi Jaska Poikonen

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

VillivihanneksetSinikka Piippo

Piippo kertoo kirjassaan villivihannesten sisältämistä aineosista,niiden vaikutuksesta terveyteemme sekä kasvien keruusta, säilönnästä, käyttö- ja valmistustavoista ja lääkkeellisistä vaikutuksista.

Irti tulehduskierteestäRauli Mäkelä ja Timo Elo

Apua lasten infektioihin ja allergioihin. Jokaisen lapsiperheen ehdoton käsikirja.

Kauppatavarana terveysJuhani Knuuti

Miten erottaa oikea terveystieto huuhaasta, toimivat neuvot virheellisistä väittämistä? Lääketieteen tohtori, professori Juhani Knuuti opastaa kirjassaan ymmärtämään ja tulkitsemaan ympärillämme vellovia, usein varsin ristiriitaisia terveysväittämiä.

Tunteva sydänNikki Stamp

Teos tarjoaa uusimman tutkimustiedon kaikesta siitä, mikä sydämeemme vaikuttaa. Nykytutkimusten tulokset ovat paikoin hämmästyttäviä.

222 keinoa saada unen päästä kiinniKim Jones

Kim Jonesin kirja on oiva apu ajoittaisista tai säännöllisistä nukahtamis- ja univaikeuksista kärsiville. Se tarjoaa peräti 222 tieteellisesti testattua menetelmää, jotka auttavat saamaan unen päästä kiinni ja nukkumaan hyvin.