Kirja: 0-koodin keittokirja  (Minna Forsström)

Kirja on loppuunmyyty.

0-koodin keittokirja Gluteeniton, maidoton ja sokeriton keittiöMinna Forsström

Yhä useampi meistä kärsii jonkinlaisista allergioista tai joutuu muista syistä välttämään erilaisia ruoka-aineita. Jokaisen on kuitenkin mahdollista tehdä terveellistä ja maistuvaa ruokaa. Tämä kirja on opas gluteenittomaan, lehmänmaidottomaan ja sokerittomaan keittiöön.
0-koodin keittiössä käytetään monipuolisesti puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa  ja puhdistettua sokeria.
0-koodin monipuolisissa resepteissä ruoka valmistetaan lihasta, kalasta, kanasta, juureksista, kasviksista, siemenistä, pähkinöistä ja luonnollisista rasvoista. Lisänä käytetään lampaan- ja vuohenmaitoa, hedelmiä sekä gluteenittomia viljoja.
Huono soveltumaton ravinto altistaa elintasosairauksille. Pienillä jokapäiväisillä valinnoilla voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme. Itse tekemällä varmistamme myös ravinnon laadun.
Ravinto on myös tunneasia. Terveellisyyden ja ravitsevuuden lisäksi ruoan on oltava hyvää.
Kirjan reseptit on jaoteltu kahteen pääryhmään: juhlaruokiin ja arkiruokiin. Kun normaalista ruoka-aineiden tarjonnasta on mahdollista käyttää vain osaa, asettaa se suuret haasteet kotikokille. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2016, viikolla 34
Sivumäärä: 180 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Kakkuja kasviksistaYsanne Spevack

Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.

Juustokakkuja rakkaudella Christin Geweke

36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.

Keittiöpuutarhurin käsikirjaAgneta Ullenius

Kasvata itse omat vihanneksesi

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.