Kirja: 0-koodin keittokirja  (Minna Forsström)

Painos väliaikaisesti loppu

0-koodin keittokirja Gluteeniton, maidoton ja sokeriton keittiöMinna Forsström

Yhä useampi meistä kärsii jonkinlaisista allergioista tai joutuu muista syistä välttämään erilaisia ruoka-aineita. Jokaisen on kuitenkin mahdollista tehdä terveellistä ja maistuvaa ruokaa. Tämä kirja on opas gluteenittomaan, lehmänmaidottomaan ja sokerittomaan keittiöön.
0-koodin keittiössä käytetään monipuolisesti puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa  ja puhdistettua sokeria.
0-koodin monipuolisissa resepteissä ruoka valmistetaan lihasta, kalasta, kanasta, juureksista, kasviksista, siemenistä, pähkinöistä ja luonnollisista rasvoista. Lisänä käytetään lampaan- ja vuohenmaitoa, hedelmiä sekä gluteenittomia viljoja.
Huono soveltumaton ravinto altistaa elintasosairauksille. Pienillä jokapäiväisillä valinnoilla voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme. Itse tekemällä varmistamme myös ravinnon laadun.
Ravinto on myös tunneasia. Terveellisyyden ja ravitsevuuden lisäksi ruoan on oltava hyvää.
Kirjan reseptit on jaoteltu kahteen pääryhmään: juhlaruokiin ja arkiruokiin. Kun normaalista ruoka-aineiden tarjonnasta on mahdollista käyttää vain osaa, asettaa se suuret haasteet kotikokille. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2016, viikolla 34
Sivumäärä: 180 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Keittiöpuutarhurin käsikirjaAgneta Ullenius

Kasvata itse omat vihanneksesi

Juustokakkuja rakkaudella Christin Geweke

36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.