Kirja: Väkivallan pitkä varjo (Anton Dontšev)

Kirja on loppuunmyyty.

Väkivallan pitkä varjo Anton Dontšev

Väkivallan pitkä varjo on saanut ylistävät arvostelut eri puolilla maailmaa. Teos sijoittuu entistäkin ajankohtaisempaan kristinuskon ja islamin väkivaltaiseen kohtaamiseen 1600-luvun Euroopassa. Kahden kulttuurin törmäyksestä kertovalla tarinalla on kaksi kertojaa, bulgarialainen pappi ja turkkilaisia edustava Venetsialainen. Teos ei kaunistele, muttei myöskään syytä tai syyllistä ketään. Se on julma ja kaunis historiallinen romaani, jonka sisään on kudottu eräs kaikkein epätavallisimpia ja liikuttavimpia rakkaustarinoita nykykirjallisuudessa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2007
Sivumäärä: n. 450 s.
Kirjastoluokka: 84.2

Muuta: Kansi Jarkko Nikkanen – Suomennos Veikko Koivumäki

Kirjan laji

Muita kaunokirjoja

CamillePierre Lemaitre

Vuoden 2015 International Dagger -palkinnon voittaja! Kansainvälinen Crime Writers’ Association palkitsi Pierre Lemaitren jo toistamiseen vuoden parhaasta rikosromaanista.

Tuhon lapsetPierre Lemaitre

Pierre Lemaitren maailmanmenestystrilogian henkeäsalpaava itsenäinen päätösosa vie 40-luvun Ranskaan, keskelle sotaa pakenevien ihmisten kohtaloita.

Lupaa ja vaikeneHarlan Coben

Vangitseva trilleri intohimosta, kadotetusta rakkaudesta, salaisuuksista ja valheista.

Kadonneet jäljetTim Weaver

Hyvän perheen kiltti tyttö, 17-vuotias Megan Carver on ollut jo kuusi kuukautta kateissa. Mitä syvemmälle Meganin tapaukseen kadonneita henkilöitä jäljittävä David Raker kaivautuu, sitä selvemmäksi käy, että kaikki on valhetta.

PotkuMika Nykänen

Nauruhermoja hivelevä yhdenpäivän romaani on kaikenkattava, tyhjentävä ja lopullinen kuvaus elämän tarkoituksesta.