Smoothie on mainio aloitus päivälle, täysipainoinen välipala tai vaikka herkullinen jälkiruoka. Kun sen pääraaka-aineina ovat ravinnerikkaat suomalaiset marjat sekä muut puhtaat kotimaiset ainekset, on se myös todellinen terveyspommi.
Suomalainen smoothiekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.
Kirja sisältää myös paljon tietoa käytettyjen raaka-aineiden ravintoarvoista ja terveysvaikutuksista.
Smoothie voi olla myös kokonainen ateria, joka syntyy vähällä vaivalla ja tarjoaa päivän vitamiinit, hivenaineet, kuidut ja proteiinit samassa paketissa. Kaikki itselle tärkeät ravintoaineet on helppo räätälöidä mukaan. Herkullinen ja helposti nautittava smoothie on myös oiva tapa saada lapset ja vanhukset syömään riittävästi vitaaliaineita.
Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja.
Ilmestymisaika: | 9/2014 |
Sivumäärä: | n. 140 s. |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Sähkökirjan ISBN (epub): | 9789523751439 |
Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.
Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.
Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.
36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.
Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?