Kirja: Suomalainen joogakirja (Heli Harjunpää – Ulla-Maija Rönkä )

Painos väliaikaisesti loppu

Suomalainen joogakirja Heli Harjunpää ja Ulla-Maija Rönkä

Kaikkia joogan harrastajia ja joogan opiskelijoita palveleva opaskirja, jossa joogan perusteet ja harjoitukset avataan suomalaisin termein ja suomalaisesta näkökulmasta.

Joogan perinteet Suomessa ulottuvat 1960-luvulle, jolloin jooga rantautui Suomeen ja Suomen joogaliitto perustettiin. Hiljaisuutta, luonnonläheisyyttä ja aitoutta arvostava suomalainen elämäntapa tarjosi otollisen kasvupohjan joogaharrastukselle.

Kirja tarjoaa käytännönläheiset ja selkeästi kuvatut joogaharjoitukset. Siinä opastetaan myös, kuinka joogaa voi harrastaa eri ikäkausina: lapsuudessa, nuoruudessa, työikäisenä ja vanhuudessa.

Joogaharjoitukset vaihtelevat myös eri vuodenaikojen ja päivärytmin mukaan. Aamun voi aloittaa virkistävällä joogalla, iltajoogaan sopii taas rauhallinen ja rentouttava harjoitus.

Kirjassa on useita lyhyitä ja helppoja itsehoitoon sopivia joogaharjoituksia, kuten hengitys-, keskittymis- ja meditaatioharjoituksia.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2014, viikolla 41
Sivumäärä: 151 s.
Kirjastoluokka: 59.33

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

Messi vai Ronaldo Luca Caioli

Kumpi heistä on parempi? Barcelonan ”Kirppu”, ketterä ja pitelemätön Messi vai Real Madridin talismaani, vahva ja nopea Ronaldo?

Soccernomics Simon Kuper – Stefan Szymanski

Jalkapallomaailmaa monipuolisesti tilastollisesta näkökulmasta lähestyvä Soccernomics on ollut etulinjassa kaatamassa perusteettomia uskomuksia ja johtamassa tutkimuspohjaiseen tietoon perustuvaa jalkapallovallankumousta.

Derek Sanderson Derek Sanderson ja Kevin Shea

Derek Sandersonin omaelämäkerta on monien mielestä yksi parhaista ikinä julkaistuista jääkiekkokirjoista.

MM-jääkiekko 2004-2008Markku Siukonen (toim.)

World Cup 2004, Torinon talviolympiakisat 2006.

Polkupyörällä HimalajalleMatti Rämö

Matti Rämö kertoo kahdeksannessa matkakirjassaan polkupyörämatkasta Delhistä Ladakhiin, Intian pikku-Tiibetiin.