Kirja: Iltatuulen viesti (Reijo Ikävalko)

Kirja on loppuunmyyty.

Iltatuulen viesti Aikamiehet 50 vuotta 1964–2014Reijo Ikävalko

Aikamiehet-lauluyhtyeen juhlakirja kertoo kuoron värikkäät vaiheet ensimmäisen viidenkymmenen vuoden varrelta.

Aikamiehet on mieskuorona viihdelaulun uranuurtaja Suomessa. Se on säilyttänyt alkuperäisen tyylinsä läpi vuosikymmenten ja saanut vuodesta toiseen uskollisen kuulijakunnan.

Aikamiehet on suomalaiselle yleisölle tuttu erityisesti Iltatuulen viesti -laulusta mutta myös mm. 90-luvun loppupuolella Dannyn kanssa yhdessä lauletusta kappaleesta Tämä taivas, tämä maa. Molemmat kappaleet toivat yhtyeelle kultalevyn.

Vuoden1968 alusta startanneessa Lista-ohjelmassa Iltatuulen viesti pysytteli huikeat 90 viikkoa. Kun se sitten 5.10.1969 lopulta putosi listalta, oli uutinen niin suuri, että se julistettiin jopa stadionin valotaululla kesken HJK:n jalkapallo-ottelun.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2014, viikolla 39
Sivumäärä: n. 180 s.
Kirjastoluokka: 78.99

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää musiikkikirjoja

KosketinrunkkariFlake

Saksalaisyhtye Rammsteinin kosketinsoittajan Christian ”Flake” Lorenzin kirja on hilpeintä mutta myös älykkäintä tekstiä, mitä rokkimaailmasta on aikoihin julkaistu.

Paul SimonPeter Ames Carlin

Ensimmäinen kattava elämäkerta legendaarisesta laulajasta ja lauluntekijästä, jonka musiikki on ollut ilmiö jo kuusikymmentä vuotta.

BlondieDick Porter – Kris Needs

Täydellinen historiikki ikonisen newyorkilaisbändin vaiheista 70-luvulta aina nykypäivään asti.

Dire StraitsJohn Illsley

Dire Straits -yhtyeen basisti ja alkuperäisjäsen John Illsley on tallentanut bändin 15-vuotisen taipaleen värikkäät vaiheet kirjaksi, joka kertoo mitä kaikkea kätkeytyi menestyksen ja myyntilukujen taakse.

Stevie Ray VaughanJoe Nick Patoski & Bill Crawford

Kattava elämäkerta yhdestä kaikkien aikojen merkittävimmistä kitaristeista.