Kaikki avokadosta 80 herkullista ja terveellistä reseptiäGaby Dalkin

Avokado on hämmästyttävän monipuolinen ruoka-aine, sillä sen mieto maku soveltuu niin suolaisiin kuin makeisiinkin ruokalajeihin. Kirja esittelee peräti 80 tapaa käyttää tätä todellisiin superruokiin kuuluvaa herkkua.

Avokado on maailman ravitsevin hedelmä. Se sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, proteiineja, hiilihydraatteja sekä elimistölle välttämättömiä rasvahappoja. Avokadon pitäisikin kuulua jokaisen ruokavalioon.

Kirja antaa ohjeet herkullisiin aamiaisiin, lounaisiin, päivällisin, salaatteihin, välipaloihin ja jälkiruokiin. Se myös esittelee eri avokadolajikkeet ja opastaa avokadon oikeaoppiseen käsittelyyn ja säilytykseen.

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2013
Sivumäärä: 192 s.
Koko: 176 x 202 mm
Sidosasu: nidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68,2
ISBN: 9789524928212

Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Grillimestarin kasvisherkut Tatu Lehtovaara

Grilliherkuillaan tunnetuksi tullut keittiömestari Tatu Lehtovaara osoittaa uudessa kirjassaan, ettei grillaaminen ole vain lihansyöjien huvia. Grillissä syntyy mahtavia herkkuja myös kasviksista.

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Herkuttele perunoilla Catherine Gerbod

Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.