Kaikki avokadosta 80 herkullista ja terveellistä reseptiäGaby Dalkin

Avokado on hämmästyttävän monipuolinen ruoka-aine, sillä sen mieto maku soveltuu niin suolaisiin kuin makeisiinkin ruokalajeihin. Kirja esittelee peräti 80 tapaa käyttää tätä todellisiin superruokiin kuuluvaa herkkua.

Avokado on maailman ravitsevin hedelmä. Se sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, proteiineja, hiilihydraatteja sekä elimistölle välttämättömiä rasvahappoja. Avokadon pitäisikin kuulua jokaisen ruokavalioon.

Kirja antaa ohjeet herkullisiin aamiaisiin, lounaisiin, päivällisin, salaatteihin, välipaloihin ja jälkiruokiin. Se myös esittelee eri avokadolajikkeet ja opastaa avokadon oikeaoppiseen käsittelyyn ja säilytykseen.

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2013
Sivumäärä: 192 s.
Koko: 176 x 202 mm
Sidosasu: nidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68,2
ISBN: 9789524928212

Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Keittiöpuutarhurin käsikirjaAgneta Ullenius

Kasvata itse omat vihanneksesi

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.