Kirja: Jimmy Page yksinoikeudella (Brad Tolinski)

Kirja on loppuunmyyty.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Jimmy Page yksinoikeudella ElämäntarinaBrad Tolinski

  Jimmy Pagen Brad Tolinskille kertoma omaelämäkerta on täydellisin ja paljastavin koskaan julkaistu kuva legendaarisen Led Zeppelinin perustajasta.

  Vielä yli 30 vuotta hajoamisensa jälkeen Led Zeppelin kuuluu rock-bändien eturiviin musiikillisten saavutustensa ja kaupallisen menestyksensä ansiosta. Tähän mennessä yhtyeen levyjä on myyty yli 300 miljoonaa kappaletta. Bändin pahamaineisista tempauksista on kerrottu useissa kirjoissa, mutta yksikään sen jäsenistä ei ole vielä tähän mennessä kirjoittanut muistelmiaan tai ollut mukana sellaisten laatimisessa.

  Nyt Jimmy Page, tähän asti yhtyeen vähäpuheisin ja vaikeimmin lähestyttävä jäsen, kertoo elämästään omalla äänellään. Syvimpiä syövereitä ja henkilökohtaisimpia muistoja myöten.

  Laajoihin haastatteluihin perustuva teos kartoittaa palvotun kitaristin koko uran. Page kertoo avoimesti dekadenteista mutta äärimmäisen luovista Zeppelin-vuosista, suhteestaan bändin muihin jäseniin, sensaatiomaisista konserttikiertueista, kiinnostuksestaan okkultismiin, Elvis Presleyn tapaamisesta, huikean Led Zeppelin IV -albumin synnystä ja paljosta muusta, mikä tähän asti on jäänyt kulissien taakse.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 2/2013
  Sivumäärä: n. 300 s.
  Kirjastoluokka: 78.993
  Sähkökirjan ISBN:

  Muuta: Suomennos Jere Saarainen Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää elämänkertoja ja muistelmia

  HerraskansaaHenriette von Schirach

  Valaiseva aikalaiskuvaus Kolmannen valtakunnan puolue-eliitin elämästä sen sisältä käsin.

  Jihadi JohnRobert Verkaik

  Ainut ”Jihadi Johnia” milloinkaan haastatellut toimittaja kertoo miten nuoresta, koulutetusta englantilaismiehestä tuli murhanhimoinen terroristi. Samalla hän sukeltaa syvälle radikalisoitumisen syihin.

  Åke ja minäPirkko Vekkeli ja Ismo Loivamaa

  Åke Lindmanin elämä ja ura perheen, ystävien ja työtovereiden kertomana.