Kirja: Eturintaman iskujoukko iskee takaisin (Markku Hattula)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Eturintaman iskujoukko iskee takaisin Markku Hattula

  Kesäkuussa 1941 alkaa jatkosota. Puolankalainen korpraali Arvo Hartikainen saa käskyn liittyä mukaan, kun joukot siirtyvät rintamalle. Siitä alkaa talvisodassa tulikasteensa saaneen pienviljelijän uusi sotatie ryhmänjohtajana kohti Karjalaa. Kotiin jäävät nuori vaimo ja vastasyntynyt poika.

  Talvisodassa menetetyt alueet vallataan takaisin. Monelle tavalliselle sotamiehelle se riittäisi, mutta herrat ovat päättäneet toisin. Matka jatkuu läpi korpien ja autioituneiden kylien, välillä marssien, välillä taistellen.

  Arvo Hartikainen ei voi sodan kulkuun paljon vaikuttaa. Hänen on tehtävä se, mikä ylemmältä taholta tehtäväksi määrätään. Huoli omista miehistä painaa ryhmänjohtajan mieltä. Rintama liikkuu, ja hyökkäyssodassa tilanteet muuttuvat nopeasti. Mihin asti mennään ja mitä sen jälkeen? Sodassa ovat läsnä pelko ja rohkeus - usein yhtä aikaa.

  Teos on itsenäinen jatko-osa Hattulan vuonna 2011 ilmestyneelle hyvän vastaanoton saaneelle sotaromaanille Eturintaman iskujoukko.

   

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 9/2012
  Sivumäärä: n 250 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789524926775

  Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Aiemmin ilmestynyt

  Eturintaman iskujoukkoMarkku Hattula

  Todentuntuinen taistelukuvaus on kunnianosoitus suomalaiselle sotilaalle ja yhtä aikaa myös pysäyttävä ruohonjuuritason tarina sodan armottomasta todellisuudesta