Kirja: Perheen pelisäännöt (Annele Saikkala)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Perheen pelisäännöt Hyvän perhe-elämän käsikirjaAnnele Saikkala

  Perheen pelisäännöt on syvällinen ja hauska yhdessä kasvamisen opas, jonka tekemiseen koko perhe on osallistunut.
  Suomen perustuslaista muokatuissa pykälissä käsitellään perhe-elämää koko laajuudessaan ja värikkyydessään: mm. rakkauden perusnormia, kotityöoikeutta, perheenjäsenten toimivaltajakoa, perheen täysistuntoa ja Yhdistyneitä Perhekuntia.
  Painavan asian lisäksi lukija voi nauttia viihdyttävästä kirjoitustyylistä samoin kuin kutkuttavista rinnastuksista oikeus- ja yhteiskuntaelämään. Lasten omat kommentit tuovat tekstiin tuoreen näkökulman.
  Kirjan keskeisiä ajatuksia ovat vanhempienneuvoston vetovastuu ja lasten osallistuminen perheen säännöistä sopimiseen. Perheenä eläminen ei ole kuitenkaan vain teorioita ja pykäliä, vaan ennen kaikkea luovaa yhteiseloa, jonka kruunaavat sääntöjen inhimillinen soveltaminen ja huumori.

  "Vanhempien rakkaus ilmenee siinä, että he kuuntelevat lapsia, vaikka lapset puhuisivat sellaista, mitä vanhemmat eivät halua kuulla." (Minea 14 v.)

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 10/2011
  Sivumäärä: n. 230 s.
  Kirjastoluokka: 17.3
  Sähkökirjan ISBN: 9789524925570

  Muuta: Kansi Minna Ollikainen. Saatavana myös sähkökirjana.

  Kirjan laji

  Muita elämäntaitokirjoja

  Lumoavan pelottava nainenElina Reenkola

  Elina Reenkola kartoittaa kirjassaan asiantuntevasti, mistä kaksijakoinen suhtautuminen naiseuteen johtuu, sekä niitä ilmiöitä, joita naisen seksuaalisuuden ja hedelmällisyyden kammosta seuraa.

  Miten onnistut työnhaussaKaisa Välivehmas

  Hyviä ohjeita urasuunnitteluun, työnhaun eri vaiheisiin, omien vahvuuksien kartoittamiseen, piilotyömarkkinoiden löytämiseen ja oman osaamisen tehokkaaseen myyntiin.

  Liian nuori vanhaksi? Matti Paloheimo

  Kirpeän humoristinen teos vanhenemisesta ja sen sietämisestä. Tosiasiat pitää hyväksyä, mutta kaikkea ei tarvitse sietää.

  Mielenrauhaa mandala-kivistäNatasha Alexander

  Löydä mandalan meditatiivinen voima maalaamalla kauniit kuviot kiven pintaan. Käden ja mielen yhteistyö vie rentouttavaan läsnäolon tilaan.

  Nainen ja viha Elina Reenkola

  Kirja vastaa kipeään kysymykseen, mitä tehdä vihantunteille, kuinka ottaa aggressiot haltuunsa ja kesyttää ne voimaksi.